reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
_20200609_194413.JPG

Ja już czekam 😄 może tym razem się uda💪

Kurcze one akurat bardzo słabo zabarwioną kreskę pokazują w ciąży :D Trzeba było różne kupić haha :D Na przełomie I/II trymestru (pamiątkowo robiłam) pokazały mi bladą, to ja nie wiem jaką muszą pokazywać we wczesnej ciąży :D
W sumie nie pomyślałam o tym, ale zobaczymy zawsze jest jeszcze beta😉

Kurcze one akurat bardzo słabo zabarwioną kreskę pokazują w ciąży :D Trzeba było różne kupić haha :D Na przełomie I/II trymestru (pamiątkowo robiłam) pokazały mi bladą, to ja nie wiem jaką muszą pokazywać we wczesnej ciąży :D
Sto procent racji. Ja jak zrobiłam pinka gdzie wcześniej zrobiłam z 5innych, to bałam się ze coś nie tak bo zamiast mocniejszej krechy miałam bladziocha

W sumie nie pomyślałam o tym, ale zobaczymy zawsze jest jeszcze beta😉
Jbc to ja zawsze polecam te z DOZ :D Tanie, bo po 7 zł, kreska oczywista i się nie psuje po kilku miesiącach, więc fajna pamiątka zostaje :D Robiłam jeszcze właśnie Pinki potem i Bobotest pamiątkowo i albo blada kreska albo się popsuły :( Jeszcze został mi chyba Facelle niezrobiony 😂

reklama
Sto procent racji. Ja jak zrobiłam pinka gdzie wcześniej zrobiłam z 5innych, to bałam się ze coś nie tak bo zamiast mocniejszej krechy miałam bladziocha
Gdyby nie to, że ja robiłam już chyba w 12 tc czyli teoretycznie w bezpieczniejszym okresie to też bym się przestraszyła tym moim Pinkiem :D A tak to uznałam, że no szkoda i wrzuciłam do szafki 😂

Do góry