reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hejka dziewczyny zaczęłam znowu testować i jestem w szoku trochę mi się cykl „skrócił” bo 12dc już owulka? [emoji85][emoji847]
IMG_3088.JPG

reklama
Hej to znów ja, po tamtym teście ciążowym dzień później zrobiłam jeszcze jeszcze jeden i wyszedł negatywny, więc chyba faktycznie miałam owulację, bo jakby nie patrzeć te testy nie były ciągle takie same tylko robiły się coraz ciemniejsze, a poza tym ewidentnie podskoczyła mi temperatura od tamtego czasu z tym, że dzisiaj po 6 dniach zrobiłam kolejny test owulacyjny i jest on jeszcze mocniejszy niż tamte sprzed tygodnia, co to może być? A może po owulacji jest tak zawsze, bo chyba gdyby to była jakaś choroba to testy nie robiły by się coraz ciemniejsze i by nie słabły tylko cały czas by były takie same 🤷‍♀️

Który dzien cyklu? Może ciąża?

Hej dziewczyny. Ehhhh...... Czy Nord test komuś kiedyś wyszedł fałszywy ? Zrobiłam dzisiaj 6-7 dni po owu żeby sprawdzić jak tam Pregnyl. Jest cień, delikatny cien. A właśnie zaczęłam krwawić. Znowu dużo za wcześnie :( co to jest 6 dni po owu.... No i nie wiem co z tym cieniem.

Nie wiem czy to wina zdjęcia ale patrzysz od złej strony. Patrz tak ze niebieski pasek po prawej. Moim zdaniem
Żaden z tych testów nie jest pozytywny wiec może być raz jaśniej raz ciemniej. Rób dalej i zobaczysz co się stanie. Możliwe tez ze pozytyw był np w 6 dc dlatego w 9 już słaby jest. SprawdAj sobie dalej. Ilu dniowe masz cykle?
Cykle mam przeważnie 26 dniowe.

Nord test jak jest jeszcze nieużywany to ma takie szare dwa paski, wiadomo miejsce na kreseczki. I jak się super zabarwia na czerwono kontrolna.. to też najeżdża mocz na tą testową. I możliwe żeby lekko się tylko zabarwiło na róż przez to że przejechało? Czy od HCG się zabarwia. Nic na zdjęciach nie widać ale na żywo jest cień i to teraz wysycha powoli, ale po tych 5 minutach to było widać nawet z daleka.

reklama
Pytanie do dziewczyn które brały Lamette/Aromek. W którym dniu cyklu miałyście owulację? Jak wam rosły pęcherzyki??

Do góry