G
guest-1662451311
Gość
Myślicie ze jak teraz pojadę to już wyjdzie? Jak nie to test zrobił sobie ze. Nie kukuJest nadzieja! Możesz powtórzyć betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślicie ze jak teraz pojadę to już wyjdzie? Jak nie to test zrobił sobie ze. Nie kukuJest nadzieja! Możesz powtórzyć betę?
Myślicie ze jak teraz pojadę to już wyjdzie? Jak nie to test zrobił sobie ze. Nie kuku((
A nie jest tak że pod światło jednak na facelle od razu widać ta druga tak leciutko? Tu zdjęcie po rozebraniu na części pierwsze xd zrobiłam z niego paskowy xd
Ja widzę cieńAle akurat wybrałaś mało czuły test
Mi w II trymetrze na pinku wyszla jasna kreska to co dopiero na początku ciąży
EDIT: Przeczytałam o becie![]()
Jeśli był cień na kresce, to beta powinna wyjść co najmniej 5 teoretycznieMyślicie ze jak teraz pojadę to już wyjdzie? Jak nie to test zrobił sobie ze. Nie kuku((
No ja właśnie nie wytrzymałam haha xd ale niestety... Jechałam 25km żeby zrobić i pani na miejscu mówi że nie zrobią już bo się spóźniłam jakieś 3min i czyszczą sprzęt. Na drzwiach mówię pisze ze do 12.30 no ale niestety...Jeśli był cień na kresce, to beta powinna wyjść co najmniej 5 teoretycznieJa bym nie wytrzymała i poszła sprawdzić
Ewentualnie możesz zaczekać do poniedziałku jak masz siłę
![]()
Ech masakraPo prostu głupie te testynie będę ich juz robić
![]()
Ech masakraNo ja właśnie nie wytrzymałam haha xd ale niestety... Jechałam 25km żeby zrobić i pani na miejscu mówi że nie zrobią już bo się spóźniłam jakieś 3min i czyszczą sprzęt. Na drzwiach mówię pisze ze do 12.30 no ale niestety...
To trzeba mnie chyba uśpić do tego czasu xdEch masakraTo w poniedziałek!
![]()
Nosz kurde a tu taakie dłuuugie dwa dni przed Tobą. No chyba że któreś sla masz koło siebie, bo niektóre są długo otwarte a czasem i w niedzielę Link do: Znajdź Punkt Pobrań - Śląskie Laboratoria AnalityczneNo ja właśnie nie wytrzymałam haha xd ale niestety... Jechałam 25km żeby zrobić i pani na miejscu mówi że nie zrobią już bo się spóźniłam jakieś 3min i czyszczą sprzęt. Na drzwiach mówię pisze ze do 12.30 no ale niestety...