reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wiecie, ja z tych przewrażliwionych... Pierwsza ciąża poronienie, puste jajo płodowe. Druga ciąża - cudny synek. Trzecia ciąża puste jajo płodowe, i teraz chyba czwarta.. Ale strach zabija radosc
Moja koleżanka miała identyczna sytuację jak Ty: 1ciaza - puste jajo, 2ciaza-synek,3ciaza-puste jajo, 4 ciąża-córeczka [emoji7] trzymam kciuki żeby i u Ciebie tak było [emoji110]

reklama
Hej
Bardzo się stresuje bo jutro testowanie z rana tj. 27 dc, 3 dni przed @. Ogólnie odczuwam różnice, przed tym co było przed planowaniem ciąży bo odczuwałam kłucie jajników. Zazwyczaj takie kłucie towarzyszyło mi 1-2 dni przed @, a teraz w zasadzie odczuwam od jakiś 5-6 dni. Mam pytanie od kiedy odczuwałyście ból piersi? Ja czułam takie przeszywające lekkie bóle, ale nic więcej.. ciekawa jestem wyniku, czy 27 dc 3 dni przed @ to nie za wcześnie na test? :-(

Hej
Bardzo się stresuje bo jutro testowanie z rana tj. 27 dc, 3 dni przed @. Ogólnie odczuwam różnice, przed tym co było przed planowaniem ciąży bo odczuwałam kłucie jajników. Zazwyczaj takie kłucie towarzyszyło mi 1-2 dni przed @, a teraz w zasadzie odczuwam od jakiś 5-6 dni. Mam pytanie od kiedy odczuwałyście ból piersi? Ja czułam takie przeszywające lekkie bóle, ale nic więcej.. ciekawa jestem wyniku, czy 27 dc 3 dni przed @ to nie za wcześnie na test? :-(

Ja bym poczekała do terminu @ ale rób jak uważasz :)

Trzymam kciuki!

Wczoraj miałam mieć ostatni monitoring po hsg, symulacja clo. Pani Doktor miała sprawdzić czy wszystko pękło i miałyśmy się zobaczyć dopiero jak zajde w ciążę. I nie pekly pęcherzyki, miałam w 14dc/28 dostałam zastrzyk na pęknięcie. I znowu muszę iść... Źle się czuję po tym zastrzyku :( jakieś rady co zrobić żeby lepiej się poczuć? (prawie 2 lata starań)

U mnie 34 dc @ nie widać. Cipa jedna. Umowilam się do mojego gin na wtorek. Może coś mi da na wywołanie. Nie chcę czekać znów 45 dni żeby zacząć nowy cykl 🙄🙄🙄 nosz tak mnie to juz wkurwia, że nie wiem 🤣🤣

Gratulacje dziewczyny ❤❤❤ jakb miło się czyta dobre wiadomości ❤
Dziewczynki żeby nie być *niefajna*że najpierw pisałam a potem cisza to tylko wspomne ze w poniedziałek dam Wam znać co mi wyszło z bety bo właśnie lekarz mi powiedział że 2dni temu beta 1.20 a dzisiaj 3testy pozytywne to ciąży nie ma bo beta najważniejsza a trzy testy różnych firm kłamią... Szok.

Dziewczynki żeby nie być *niefajna*że najpierw pisałam a potem cisza to tylko wspomne ze w poniedziałek dam Wam znać co mi wyszło z bety bo właśnie lekarz mi powiedział że 2dni temu beta 1.20 a dzisiaj 3testy pozytywne to ciąży nie ma bo beta najważniejsza a trzy testy różnych firm kłamią... Szok.
A może beta urosla i wcale nie kłamie skoro mialam 1.2:) ja miałam 0 więc ciąży nie ma. A robiłaś betę raz jeszcze skoro testy pozytywne? 😁 Czy nie zrozumiałam i robiłaś najpierw testy a później betę?

reklama
A może beta urosla i wcale nie kłamie skoro mialam 1.2:) ja miałam 0 więc ciąży nie ma. A robiłaś betę raz jeszcze skoro testy pozytywne? 😁 Czy nie zrozumiałam i robiłaś najpierw testy a później betę?
Betę zrobiłam dwa dni temu a testy pozytywne 3 z różnych firm mam dzisiaj. Teraz też robiłam gdzie zdążyłam zjeść kilka razy i sporo pić i dalej 2kreski...

Do góry