reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wiecie, ja z tych przewrażliwionych... Pierwsza ciąża poronienie, puste jajo płodowe. Druga ciąża - cudny synek. Trzecia ciąża puste jajo płodowe, i teraz chyba czwarta.. Ale strach zabija radosc
Moja koleżanka miała identyczna sytuację jak Ty: 1ciaza - puste jajo, 2ciaza-synek,3ciaza-puste jajo, 4 ciąża-córeczka [emoji7] trzymam kciuki żeby i u Ciebie tak było [emoji110]

reklama
Hej
Bardzo się stresuje bo jutro testowanie z rana tj. 27 dc, 3 dni przed @. Ogólnie odczuwam różnice, przed tym co było przed planowaniem ciąży bo odczuwałam kłucie jajników. Zazwyczaj takie kłucie towarzyszyło mi 1-2 dni przed @, a teraz w zasadzie odczuwam od jakiś 5-6 dni. Mam pytanie od kiedy odczuwałyście ból piersi? Ja czułam takie przeszywające lekkie bóle, ale nic więcej.. ciekawa jestem wyniku, czy 27 dc 3 dni przed @ to nie za wcześnie na test? :-(

Hej
Bardzo się stresuje bo jutro testowanie z rana tj. 27 dc, 3 dni przed @. Ogólnie odczuwam różnice, przed tym co było przed planowaniem ciąży bo odczuwałam kłucie jajników. Zazwyczaj takie kłucie towarzyszyło mi 1-2 dni przed @, a teraz w zasadzie odczuwam od jakiś 5-6 dni. Mam pytanie od kiedy odczuwałyście ból piersi? Ja czułam takie przeszywające lekkie bóle, ale nic więcej.. ciekawa jestem wyniku, czy 27 dc 3 dni przed @ to nie za wcześnie na test? :-(

Ja bym poczekała do terminu @ ale rób jak uważasz :)

Trzymam kciuki!

Wczoraj miałam mieć ostatni monitoring po hsg, symulacja clo. Pani Doktor miała sprawdzić czy wszystko pękło i miałyśmy się zobaczyć dopiero jak zajde w ciążę. I nie pekly pęcherzyki, miałam w 14dc/28 dostałam zastrzyk na pęknięcie. I znowu muszę iść... Źle się czuję po tym zastrzyku :( jakieś rady co zrobić żeby lepiej się poczuć? (prawie 2 lata starań)

U mnie 34 dc @ nie widać. Cipa jedna. Umowilam się do mojego gin na wtorek. Może coś mi da na wywołanie. Nie chcę czekać znów 45 dni żeby zacząć nowy cykl 🙄🙄🙄 nosz tak mnie to juz wkurwia, że nie wiem 🤣🤣

Gratulacje dziewczyny ❤❤❤ jakb miło się czyta dobre wiadomości ❤
Dziewczynki żeby nie być *niefajna*że najpierw pisałam a potem cisza to tylko wspomne ze w poniedziałek dam Wam znać co mi wyszło z bety bo właśnie lekarz mi powiedział że 2dni temu beta 1.20 a dzisiaj 3testy pozytywne to ciąży nie ma bo beta najważniejsza a trzy testy różnych firm kłamią... Szok.

Dziewczynki żeby nie być *niefajna*że najpierw pisałam a potem cisza to tylko wspomne ze w poniedziałek dam Wam znać co mi wyszło z bety bo właśnie lekarz mi powiedział że 2dni temu beta 1.20 a dzisiaj 3testy pozytywne to ciąży nie ma bo beta najważniejsza a trzy testy różnych firm kłamią... Szok.
A może beta urosla i wcale nie kłamie skoro mialam 1.2:) ja miałam 0 więc ciąży nie ma. A robiłaś betę raz jeszcze skoro testy pozytywne? 😁 Czy nie zrozumiałam i robiłaś najpierw testy a później betę?

reklama
A może beta urosla i wcale nie kłamie skoro mialam 1.2:) ja miałam 0 więc ciąży nie ma. A robiłaś betę raz jeszcze skoro testy pozytywne? 😁 Czy nie zrozumiałam i robiłaś najpierw testy a później betę?
Betę zrobiłam dwa dni temu a testy pozytywne 3 z różnych firm mam dzisiaj. Teraz też robiłam gdzie zdążyłam zjeść kilka razy i sporo pić i dalej 2kreski...

Do góry