reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hejka, u mnie dzis 33 dc. Lekko ból sutków. A @ ani widu ani slychu. Niby 13 dni po owu. Dziś dostanę wynik progesteronu [emoji6] a ja coraz bardziej zla [emoji1787] co u Was? Jak samopoczucie?
U mnie oczekiwania na pierwszy okres po poronieniu, jakiś 30dc czyli powinien przyjść na dniach bo przed poronieniem cykle miałam 31-33dni. Czekamy na Twój wynik [emoji4]

To mój 36 cykl starań więc mi ciśnienia brak, ogólnie jakieś kiepskie nastawienie mam ostatnio.
Trzymam kciuki abyś się zamieściła w czasie[emoji16]
Głowa do góry! Uda się kiedyś. Musisz w to wierzyć. Moje starania to prawie 6 lat więc rozumiem ten chwilowy spadek formy. Ale będzie jeszcze pięknie . [emoji8]

U mnie oczekiwania na pierwszy okres po poronieniu, jakiś 30dc czyli powinien przyjść na dniach bo przed poronieniem cykle miałam 31-33dni. Czekamy na Twój wynik [emoji4]

U mnie wyliczyłam, ze powinno przyjsc 14 dni po owu. Niby jutro, ale brzuch nie boli, a ja mam bardzo mocne bóle orzed @..

reklama
28dc i takie cuda...
1591257326826.jpeg
IMG_20200604_095422.jpeg

Do góry