reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Może @ jednak nie przyjedzie do Ciebie, moja wczoraj odjechała 🚛 zobaczymy czy ma bilet powrotny😉 nastawienie pozytywne, ale mój mąż na dwa etaty pracuje i ciężko to widzę, bo od nocki zaczyna i wraca o 16 wykończony.

Kurcze.. To faktycznie ciężko, no nic bedzie miał ciężki miesiąc 😁😁 ja juz bym chciała dostać @ żeby starać się dalej. Tylko czekam i czekam 🤣

reklama
Dziewczyny, ten na górze z wczoraj około 17 a ten dolny z przed chwili. To oznacza że od tego momentu ile czasu mamy? Kurcze.. Nie za późno będzie wieczorem bo dopiero mój wraca z pracy 😐 wczoraj nie było boboseksu bo zmęczony był i stwierdziłam że skoro test negatywny... A dzisiaj rano już pozytyw.

Załączniki

• 15912554237652217147760808038493.jpg
    15912554237652217147760808038493.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 73
Hej. Czy któraś z Was brała kiedyś Duphaston na wywołanie okresu? U mnie dzisiaj 39 DC, dopiero drugi dzień brania Duphaston. Jestem trochę zła na swojego lekarza, że nie kazał mi od razu wziąć Duphaston po wizycie, tylko twierdził że okres sam przyjdzie. Byłam na USG w 26 dc, endometrium 11 mm, płyn w zatoce, niestety owulacji brak. Teraz zapisałam się do innego lekarza, który zajmuje się niepłodnością, tylko obawiam się, że mimo tego Duphastonu nie dostanę szybko okresu i będę musiała znowu przełożyć wizytę 🤦🏻‍♀️
Ja miałam wywoływany okres duphastonrm miałam brać 7 dni i odstawić i wyedy po odstawieniu po Ok 4 dniach przyszedl
Okres także to tak szybko nie zadziała.

Dziewczyny, ten na górze z wczoraj około 17 a ten dolny z przed chwili. To oznacza że od tego momentu ile czasu mamy? Kurcze.. Nie za późno będzie wieczorem bo dopiero mój wraca z pracy 😐 wczoraj nie było boboseksu bo zmęczony był i stwierdziłam że skoro test negatywny... A dzisiaj rano już pozytyw.
Od pozytywnego testu owu jest 12-36 godzin do owulacji. U każdej inaczej niektóre dziewcyzny pisały ze po 6 h od testu ja mam w ciągu 12. Myśle ze jak wieczorem będą seksy to będzie idealnie powtórzcie z trzy dni pod rząd.

Tych testów nie powinno się robić z porannego moczu, ja myślę że nie wszystko stracone, nie wyrzucaj ich i powtórz test o tej 17 jak już robiłaś wczoraj o takiej porze, bo powinny być wykonywane o tej samej porze i działajcie😝😁❤️

reklama
Do góry