reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hejka, u mnie dzis 33 dc. Lekko ból sutków. A @ ani widu ani slychu. Niby 13 dni po owu. Dziś dostanę wynik progesteronu 😉 a ja coraz bardziej zla 🤣 co u Was? Jak samopoczucie?

reklama
Hejka, u mnie dzis 33 dc. Lekko ból sutków. A @ ani widu ani slychu. Niby 13 dni po owu. Dziś dostanę wynik progesteronu [emoji6] a ja coraz bardziej zla [emoji1787] co u Was? Jak samopoczucie?
A robiłaś jeszcze testy?

Ja dzisiaj mam w końcu 2dc ( 2 miesiączka w tym roku dopiero [emoji1787])

Dzisiaj mam wizytę w klinice koło 8.00 wyjeżdżam z mężem.

Hej. Czy któraś z Was brała kiedyś Duphaston na wywołanie okresu? U mnie dzisiaj 39 DC, dopiero drugi dzień brania Duphaston. Jestem trochę zła na swojego lekarza, że nie kazał mi od razu wziąć Duphaston po wizycie, tylko twierdził że okres sam przyjdzie. Byłam na USG w 26 dc, endometrium 11 mm, płyn w zatoce, niestety owulacji brak. Teraz zapisałam się do innego lekarza, który zajmuje się niepłodnością, tylko obawiam się, że mimo tego Duphastonu nie dostanę szybko okresu i będę musiała znowu przełożyć wizytę 🤦🏻‍♀️

A robiłaś jeszcze testy?

Ja dzisiaj mam w końcu 2dc ( 2 miesiączka w tym roku dopiero [emoji1787])

Dzisiaj mam wizytę w klinice koło 8.00 wyjeżdżam z mężem.

Niestety robiłam, chyba nic z tego.. BIEL, BIELI W BIELI 🤣🤣🤣 A takie piękne testy owu były, juz myślałam, że naprawdę zaskoczy 🙄🤣

Załączniki

• IMG_20200604_074955.jpg
    IMG_20200604_074955.jpg
    333,5 KB · Wyświetleń: 92
17 dc ale ten cykl stracony, kiepskie starania z resztą jakaś zrezygnowania jestem. Ogólnie chodzę jak tykająca bomba...

Mój raczej też! Jestem zla trochę no, ale co zrobić. Trzeba próbować dalej. Ja mam troche ciśnienie, bo moge sie starac tylko 3 cykle, zeby zdążyć przed weselem w przyszłym roku! Ślubem nr 2 🤣🤣🤣

Mój raczej też! Jestem zla trochę no, ale co zrobić. Trzeba próbować dalej. Ja mam troche ciśnienie, bo moge sie starac tylko 3 cykle, zeby zdążyć przed weselem w przyszłym roku! Ślubem nr 2 🤣🤣🤣
To mój 36 cykl starań więc mi ciśnienia brak, ogólnie jakieś kiepskie nastawienie mam ostatnio.
Trzymam kciuki abyś się zamieściła w czasie😁

To mój 36 cykl starań więc mi ciśnienia brak, ogólnie jakieś kiepskie nastawienie mam ostatnio.
Trzymam kciuki abyś się zamieściła w czasie😁

Mam taką nadzieję, problem w tym, ze nie wiem kiedy spodziewać się okresu 🙄 chyba zapisze sie w tygodniu prywatnie żeby dal cos na wywołanie, bo nie mam czasu czekac na kolejny cykl 🤣🤣🤣

reklama
Hejka, u mnie dzis 33 dc. Lekko ból sutków. A @ ani widu ani slychu. Niby 13 dni po owu. Dziś dostanę wynik progesteronu 😉 a ja coraz bardziej zla 🤣 co u Was? Jak samopoczucie?
Może @ jednak nie przyjedzie do Ciebie, moja wczoraj odjechała 🚛 zobaczymy czy ma bilet powrotny😉 nastawienie pozytywne, ale mój mąż na dwa etaty pracuje i ciężko to widzę, bo od nocki zaczyna i wraca o 16 wykończony.

Do góry