reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
@Ewq9 @zgredzus piękne bety, super dziewczyny! 😍

Ja na pierwszej byłam w poniedziałek 37,76 i idę jutro, mam nadzieje ze przyrost będzie odpowiedni i dołączę do Was lutowych mam ✊🏻🙂

Co do samopoczucia to jakoś nie czuje się na ciąże, z objawów to wszystko mnie wkurza, piersi tylko trochę bolą i mam bardzo dużo śluzu i komplety brak ochoty na sex 🙈

@Ewq9 @zgredzus piękne bety, super dziewczyny! 😍

Ja na pierwszej byłam w poniedziałek 37,76 i idę jutro, mam nadzieje ze przyrost będzie odpowiedni i dołączę do Was lutowych mam ✊🏻🙂

Co do samopoczucia to jakoś nie czuje się na ciąże, z objawów to wszystko mnie wkurza, piersi tylko trochę bolą i mam bardzo dużo śluzu i komplety brak ochoty na sex 🙈

Trzymamy kciuki za jutrzejszą betę ❤️❤️

reklama
Wczoraj wieczorem przed tym jak miałam jechać po test ciążowy zrobiłam jeszcze jeden owulacyjny i wyszedł dużo słabszy niż poprzednie wiec stwierdziłam, ze nic się nie dzieje i nie kupowałam już ciążowego dzisiaj zrobiłam kolejny i wyszedł nawet ciemniejszy od poprzednich. Jak to jest możliwe? 🤔

Matko... Juz sto razy zrobiłabyś test ciążowy, każda z nas Ci to sugerowała 😁 bo znów wstawiasz owulacyjne i my znów napiszemy to samo 🤣🤣

Do góry