reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Muszę poszukać w takim razie! Ja mam dwa testy z Rossmanna te fioletowe od 10 i super czuły Pink jakaś nowość w takim jakby pisaku.
218 strona ;) Ja tego super czułego nie kupiłam bo @Milipiet wyszedł negatywny przy bliźniakach ale ten zwykły płytkowy bardzo mile wspominam ;)
P.S. czułość też mam podpisaną jakby co ;)

reklama
Muszę poszukać w takim razie! Ja mam dwa testy z Rossmanna te fioletowe od 10 i super czuły Pink jakaś nowość w takim jakby pisaku.

Czy dobrze widzę, że z Rossmannowych Facelle zdjęłaś szkielko z okienka testowego? Bo to szkiełko jest najgorsze, tak odbija światło, że nic nie widać 😂
Taaaaak! W pierwszym Rossmannowskim hahahaha światło odbija strasznie i na zdjęciu krecha wychodzi jak cień od obudowy właśnie ;) Jak są lepsze krechy to już nie trzeba kombinować ;) Ten pierwszy z resztą później na części pierwsze rozłożyłam ;)

Dziewczyny za 3 dninpoqinnam mieć owu. Testy owu całkowicie białe czy to możliwe? Bo wcześniej miałam zawsze jakieś kreski i one ciemnialy czym bliżej owu a teraz No cień cienia cienia :(

pewnie, ze tak! najwazniejsze to nie popadac w obsesje bo wtedy psychika moze niestety zablokowac nawet zajscie w ciaze. na spokojnie zrob test jutro rano! mam nadzieje ze kreseczka bedzie juz bardziej widoczna!!!
dodam jeszcze ze niektore testy nie sa takie super i wykrywaja ciaze pozniej. ja przy pierwszej kupowalam z apteki o czulosci 10 i wcale nie pokazywaly. a zwykle paskowe z allegro, od razu :)
Poczekam do poniedzialku.
Mi testy w poprzedniej ciąży kreske pokazaly dopiero po 4 dniowym opoznieniu.
Zreszta beta każdej rośnie inaczej.

Taaaaak! W pierwszym Rossmannowskim hahahaha światło odbija strasznie i na zdjęciu krecha wychodzi jak cień od obudowy właśnie ;) Jak są lepsze krechy to już nie trzeba kombinować ;) Ten pierwszy z resztą później na części pierwsze rozłożyłam ;)
Muszę w takim razie też rozebrać to szkło w przyszłym tygodniu haha 😂 Super pomysł!

Zastanawiam się czy w ogóle jest u mnie sens testować przed terminem @ w środę.

Objawy opisywane jako implantacyjne miałam w środę i takie mocne ukłucie w macicy i zaraz potem plamienie brązowe i dwie kropelki krwi na papierze miałam w czwartek. Owulacja musiała być 31.12-02.01, nie sądzę żeby później. Czy w takim razie opłaca mi się robić test przed środą? To chyba za krótki czas żeby betaHCG dostała się do moczu ale sama nie wiem.

Załączniki

• 20191229_190837-01.jpeg
    20191229_190837-01.jpeg
    910,2 KB · Wyświetleń: 73
Muszę w takim razie też rozebrać to szkło w przyszłym tygodniu haha 😂 Super pomysł!

Objawy opisywane jako implantacyjne miałam w środę i takie mocne ukłucie w macicy i zaraz potem plamienie brązowe i dwie kropelki krwi na papierze miałam w czwartek. Owulacja musiała być 31.12-02.01, nie sądzę żeby później. Czy w takim razie opłaca mi się robić test przed środą? To chyba za krótki czas żeby betaHCG dostała się do moczu ale sama nie wiem.
Hahahha a ktos tu mi mowil zeby nie robic testu przed @

Dziewczyny za 3 dninpoqinnam mieć owu. Testy owu całkowicie białe czy to możliwe? Bo wcześniej miałam zawsze jakieś kreski i one ciemnialy czym bliżej owu a teraz No cień cienia cienia :(
Mi testy wariowały i Ginka kazała je wyrzucić. Oczywiście tego nie zrobiłam i w grudniu trochę żałowałam bo od początku były High a PIK trwał od kilku dni do wyczerpania testów więc mimo intuicji bałam się, że znowu bezowulacyjny.
Ale tak, bywa i w drugą stronę, nic nic i nagle krecha :) Spokojnie czekaj na rozwój sytuacji :)
Testy cały czas te same robisz?

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :) , ja testuje chyba w poniedziałek , wtedy będę miałam 30 dzień cyklu . Miesiączka miała dziś być a jej nie ma 🤷. Dziś rano mierzyłam temperaturę i 36.5 .. aż się zdziwiłam że nie przyszła :o a taką niska temperaturę mam ...

Macie jakieś objawy? Mnie wczoraj lekko brzuch pobolewal i jeden jajnik dzisiaj , piersi wogole nie bolą.. a jak u was? :)

reklama

Ja robiłam od 8dpo ;) A teraz byłam po prostu pewna momentu zagnieżdżenia więc zrobiłam 48godz później. Tyle, że prawde mówiąc to nie jest wcale dobry pomysł bo niestety dość często dochodzi do mikroporonień, w dzień spodziewanej @ miałam okropnego doła bo wszystko bolało jak na @ no i w listopadzie widziałam już 2 krwski a później @, przeżyłam to fatalnie i jak widać nie wyciągnęłam żadnych wniosków. Podsumowując, gdybym była w Twojej sytuacji to testowałabym od piątku hahaha

Ostatnia edycja:
Do góry