reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Muszę poszukać w takim razie! Ja mam dwa testy z Rossmanna te fioletowe od 10 i super czuły Pink jakaś nowość w takim jakby pisaku.
218 strona ;) Ja tego super czułego nie kupiłam bo @Milipiet wyszedł negatywny przy bliźniakach ale ten zwykły płytkowy bardzo mile wspominam ;)
P.S. czułość też mam podpisaną jakby co ;)

reklama
Muszę poszukać w takim razie! Ja mam dwa testy z Rossmanna te fioletowe od 10 i super czuły Pink jakaś nowość w takim jakby pisaku.

Czy dobrze widzę, że z Rossmannowych Facelle zdjęłaś szkielko z okienka testowego? Bo to szkiełko jest najgorsze, tak odbija światło, że nic nie widać 😂
Taaaaak! W pierwszym Rossmannowskim hahahaha światło odbija strasznie i na zdjęciu krecha wychodzi jak cień od obudowy właśnie ;) Jak są lepsze krechy to już nie trzeba kombinować ;) Ten pierwszy z resztą później na części pierwsze rozłożyłam ;)

Dziewczyny za 3 dninpoqinnam mieć owu. Testy owu całkowicie białe czy to możliwe? Bo wcześniej miałam zawsze jakieś kreski i one ciemnialy czym bliżej owu a teraz No cień cienia cienia :(

pewnie, ze tak! najwazniejsze to nie popadac w obsesje bo wtedy psychika moze niestety zablokowac nawet zajscie w ciaze. na spokojnie zrob test jutro rano! mam nadzieje ze kreseczka bedzie juz bardziej widoczna!!!
dodam jeszcze ze niektore testy nie sa takie super i wykrywaja ciaze pozniej. ja przy pierwszej kupowalam z apteki o czulosci 10 i wcale nie pokazywaly. a zwykle paskowe z allegro, od razu :)
Poczekam do poniedzialku.
Mi testy w poprzedniej ciąży kreske pokazaly dopiero po 4 dniowym opoznieniu.
Zreszta beta każdej rośnie inaczej.

Taaaaak! W pierwszym Rossmannowskim hahahaha światło odbija strasznie i na zdjęciu krecha wychodzi jak cień od obudowy właśnie ;) Jak są lepsze krechy to już nie trzeba kombinować ;) Ten pierwszy z resztą później na części pierwsze rozłożyłam ;)
Muszę w takim razie też rozebrać to szkło w przyszłym tygodniu haha 😂 Super pomysł!

Zastanawiam się czy w ogóle jest u mnie sens testować przed terminem @ w środę.

Objawy opisywane jako implantacyjne miałam w środę i takie mocne ukłucie w macicy i zaraz potem plamienie brązowe i dwie kropelki krwi na papierze miałam w czwartek. Owulacja musiała być 31.12-02.01, nie sądzę żeby później. Czy w takim razie opłaca mi się robić test przed środą? To chyba za krótki czas żeby betaHCG dostała się do moczu ale sama nie wiem.

Załączniki

• 20191229_190837-01.jpeg
    20191229_190837-01.jpeg
    910,2 KB · Wyświetleń: 78
Muszę w takim razie też rozebrać to szkło w przyszłym tygodniu haha 😂 Super pomysł!

Objawy opisywane jako implantacyjne miałam w środę i takie mocne ukłucie w macicy i zaraz potem plamienie brązowe i dwie kropelki krwi na papierze miałam w czwartek. Owulacja musiała być 31.12-02.01, nie sądzę żeby później. Czy w takim razie opłaca mi się robić test przed środą? To chyba za krótki czas żeby betaHCG dostała się do moczu ale sama nie wiem.
Hahahha a ktos tu mi mowil zeby nie robic testu przed @

Dziewczyny za 3 dninpoqinnam mieć owu. Testy owu całkowicie białe czy to możliwe? Bo wcześniej miałam zawsze jakieś kreski i one ciemnialy czym bliżej owu a teraz No cień cienia cienia :(
Mi testy wariowały i Ginka kazała je wyrzucić. Oczywiście tego nie zrobiłam i w grudniu trochę żałowałam bo od początku były High a PIK trwał od kilku dni do wyczerpania testów więc mimo intuicji bałam się, że znowu bezowulacyjny.
Ale tak, bywa i w drugą stronę, nic nic i nagle krecha :) Spokojnie czekaj na rozwój sytuacji :)
Testy cały czas te same robisz?

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :) , ja testuje chyba w poniedziałek , wtedy będę miałam 30 dzień cyklu . Miesiączka miała dziś być a jej nie ma 🤷. Dziś rano mierzyłam temperaturę i 36.5 .. aż się zdziwiłam że nie przyszła :o a taką niska temperaturę mam ...

Macie jakieś objawy? Mnie wczoraj lekko brzuch pobolewal i jeden jajnik dzisiaj , piersi wogole nie bolą.. a jak u was? :)

reklama

Ja robiłam od 8dpo ;) A teraz byłam po prostu pewna momentu zagnieżdżenia więc zrobiłam 48godz później. Tyle, że prawde mówiąc to nie jest wcale dobry pomysł bo niestety dość często dochodzi do mikroporonień, w dzień spodziewanej @ miałam okropnego doła bo wszystko bolało jak na @ no i w listopadzie widziałam już 2 krwski a później @, przeżyłam to fatalnie i jak widać nie wyciągnęłam żadnych wniosków. Podsumowując, gdybym była w Twojej sytuacji to testowałabym od piątku hahaha

Ostatnia edycja:
Do góry