Hej kochane. To nasz pierwszy cykl starań, zawsze bóle jajników miałam przed samym @ gdzies dzień przed, a teraz towarzysza mi od około 3 dni, a do testowania jeszcze 8 dni.. Czy któraś z Was miała bóle jajników i później test wyszedł pozytywny? Bardziej martwie się, ze o ile mogło się nam udać w tym cyklu, to te bóle mogą dobrze nie świadczyć
reklama
Madzik. Madzik12
Początkująca w BB
Ja miałam bóle jajnika od prawie samej owulacji, co prawda nie były jakieś mocne. Niestety @ przyszła. Trzymam kciuki żeby u Ciebie było inaczej i zwiastowało dwie kreseczkiHej kochane. To nasz pierwszy cykl starań, zawsze bóle jajników miałam przed samym @ gdzies dzień przed, a teraz towarzysza mi od około 3 dni, a do testowania jeszcze 8 dni.. Czy któraś z Was miała bóle jajników i później test wyszedł pozytywny? Bardziej martwie się, ze o ile mogło się nam udać w tym cyklu, to te bóle mogą dobrze nie świadczyć
Czasami zdarza się tak że w jednym cyklu pojawiają się nowe bóle, plamienia, cykl się wydłuża lub skraca ale to nie musi oznaczać nic złego, nie ma co się denerwować. Nie jesteśmy automatami żeby wszystko działało jak w zegarku co miesiąc. A może owulacja się przesunęła? A może coś tam się dzieje i będziesz w ciąży? Wszystko jest możliwe
Hej kochane. To nasz pierwszy cykl starań, zawsze bóle jajników miałam przed samym @ gdzies dzień przed, a teraz towarzysza mi od około 3 dni, a do testowania jeszcze 8 dni.. Czy któraś z Was miała bóle jajników i później test wyszedł pozytywny? Bardziej martwie się, ze o ile mogło się nam udać w tym cyklu, to te bóle mogą dobrze nie świadczyć [emoji24]
Mam takie dziwne przeczucie, ze może właśnie coś się dzieje.. Kurczę wydaje mi się, ze znam swoje ciało i takie bóle bywaly u mnie dużo dużo później, przed samym @ a owulacja wydaje mi się, ze była w terminie. Kurczę to teraz tylko czekac:-) Niecierpliwie..:-) Mam nadzieje, ze nie jest to nic złegoCzasami zdarza się tak że w jednym cyklu pojawiają się nowe bóle, plamienia, cykl się wydłuża lub skraca ale to nie musi oznaczać nic złego, nie ma co się denerwować. Nie jesteśmy automatami żeby wszystko działało jak w zegarku co miesiąc. A może owulacja się przesunęła? A może coś tam się dzieje i będziesz w ciąży? Wszystko jest możliwe
Verona26
Fanka BB :)
Ja miałam delikatne bóle jajników, a jakieś kilka dni przed testem nie mogłam wytrzymać na pachwiny tak mnie bolały. Chyba już się tam wszytsko rozciagalo [emoji4]
Hej kochane. To nasz pierwszy cykl starań, zawsze bóle jajników miałam przed samym @ gdzies dzień przed, a teraz towarzysza mi od około 3 dni, a do testowania jeszcze 8 dni.. Czy któraś z Was miała bóle jajników i później test wyszedł pozytywny? Bardziej martwie się, ze o ile mogło się nam udać w tym cyklu, to te bóle mogą dobrze nie świadczyć [emoji24]
Evela.6
Mój robił rozszerzone , dokladnie nie pamiętam ile % było ale poniżeń normy niestetyDziewczyny czy Wasi partnerzy robili badanie nasienia? Jeśli tak to pamiętacie jaki % prawidłowych plemników był w wynikach?
Martxx1
.Czy to normalne, że od 3 dni od rana do wieczora moje testy owulacyjne wyglądają tak jak na zdjęciu? Od góry są najnowsze
Woooow, nie wiem ale piękne
reklama