Madzik. Madzik12
Początkująca w BB
Najlepiej wieczorem robić?Ja od wczoraj podobnie, na razie sie ich ucze
Wczoraj jeden, dzis jeden, krechy sa i dzialamy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej wieczorem robić?Ja od wczoraj podobnie, na razie sie ich ucze
Wczoraj jeden, dzis jeden, krechy sa i dzialamy![]()
Najlepiej wieczorem, ja robilam kolo 21, i nie pic przez 2 godziny przed testem. Wczoraj mocna treska, dzis troche bledsza, 13 i 14 dc... A Ty kiedy zaczynasz?Najlepiej wieczorem robić?
Przede wszystkim się boje, że jeszcze bardziej się rozleguluje, ale zaczynam myśleć że chyba gorzej być nie może. I boje się mojego podejścia w czasie stymulacji, boje się, że się nie uda i dopiero wtedy się załamie.
Najlepiej wieczorem robić?
Mam dokładnie to samo. Przed poronieniem cykle 32 jak w zegarku a teraz po 40-50 dni. Lekarz zlecił dużo badań ,część wyników dostałam . Za kilkoma czekam ale już wiem że mam problem z progesteronem bo w 25dc wynosił 4.Dziewczyny jakie badania robiłyśmy między 3-5 dniem cyklu? Byłam pełna nadzieji, że ten cykl będzie lepszy, niestety dzisiaj 37 DC i okresu dalej brak. Lekarz zalecił przyjmowanie Duphastonu, bo nie ma co czekać na okres. Po okresie chciałabym zrobić badania i iść na konsultację do innego ginekologa, bo mój chyba nie bardzo wie co ma ze mną zrobić. Zaczynam myśleć nad stymulacją, bo moim głównym problemem jest brak owulacji. Chociaż chciałam tego uniknąć [emoji29]
Cześć, dzisiejsza beta 377,15, myślicie że jest okej ?
Dziś mam 6dc. Wszystko przede mną [emoji6] poprzedni stracony. Owu przyszła 3 dni wcześniej niż powinna. Nie byłam w domu. Teraz wszystjo zaplanowałam tak, żeby na okres okoloowulacyjny już nigdzie bez męża nie wyjeżdżać [emoji6] więc teraz jestem u rodziców wyczilowac, a za kilka dni wrócę do domuA jak twoje starania w tym cyklu?
Jutro @sie rozkręci więc dopiero około 10 zaczynają się dni płodne.Najlepiej wieczorem, ja robilam kolo 21, i nie pic przez 2 godziny przed testem. Wczoraj mocna treska, dzis troche bledsza, 13 i 14 dc... A Ty kiedy zaczynasz?