reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja stwierdziłam rano, ze nie testuje dla Świętego spokoju. Mąż mówi zebym poczekala dwa dni, bo zwariuje 🤣 ale już żałuję, ze tego nie zrobiłam rano 🤣🤣🤣
Ja też teraz przed @ schizowalam, bo miałam objawy, których nigdy nie miałam i test bialutki, a przedzielony plastikiem i cień z plastiku się robił no i wypatrywałam tej kreski której nie bylo🙈, no ale cóż teraz już na spokojnie mam testy owu i zobaczymy, bez spiny, już wiem że objawy których wcześniej nie miałam nie oznaczają, że nadchodzą jakieś zmiany, będzie dobrze. Kiedy termin @ u Ciebie bo zapomniałam?

Hej dziewczyny, ja znowu chwilę się nie odzywałam ale pochlonely mnie jak zawsze jakieś codzienne obowiązki, chociaż cały czas Was po cichu podczytuje[emoji87] właśnie siedzę sobie w laboratorium już prawie 2 godzinę i czekam w kolejce do pobrania krwi, czy u Was też to tak długo trwa w obecnej sytuacji z koronawirusem? Poza tym test owulacyjny wczoraj pozytywny, brzuch boli mnie tak że nie mogę ustac w miejscu a poza tym wyjątkowo dużo śluzu w tym miesiacu. po cichu mam nadzieję że moze to będzie ten cykl...

Ja też teraz przed @ schizowalam, bo miałam objawy, których nigdy nie miałam i test bialutki, a przedzielony plastikiem i cień z plastiku się robił no i wypatrywałam tej kreski której nie bylo🙈, no ale cóż teraz już na spokojnie mam testy owu i zobaczymy, bez spiny, już wiem że objawy których wcześniej nie miałam nie oznaczają, że nadchodzą jakieś zmiany, będzie dobrze. Kiedy termin @ u Ciebie bo zapomniałam?

Oj u mnie z terminem @ ciężko określić. Ogólnie mam mega długie cykle i mega różne. Teraz brałam anty więc mialam jak w zegarku, a teraz pkerwszy cykl po odstawieniu wiec czekam, owu mialam niby 12 dni temu. Czekam na cokolwiek albo @ albo test pozytywny oczywiście 🤣🙄🙄

Oj u mnie z terminem @ ciężko określić. Ogólnie mam mega długie cykle i mega różne. Teraz brałam anty więc mialam jak w zegarku, a teraz pkerwszy cykl po odstawieniu wiec czekam, owu mialam niby 12 dni temu. Czekam na cokolwiek albo @ albo test pozytywny oczywiście 🤣🙄🙄
No to ja według testu @ mam 14 dni po owu, no i jak przeliczyłam kalendarzyk to cykle mam ruchome, ale @ zawsze od 2 lat jest 14 dni po owu, wcześniej testów nie robiłam, teraz zaczęłam to będę wiedzieć czy rzeczywiście te 14 dni po

Chociaż kochana dupa, bo przecież mam kalendarzyk w aplikacji i on sam przecież zmienia ten termin owulacji wg tego jak @ dostalam😂🙆‍♀️

reklama
Do góry