reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja stwierdziłam rano, ze nie testuje dla Świętego spokoju. Mąż mówi zebym poczekala dwa dni, bo zwariuje 🤣 ale już żałuję, ze tego nie zrobiłam rano 🤣🤣🤣
Ja też teraz przed @ schizowalam, bo miałam objawy, których nigdy nie miałam i test bialutki, a przedzielony plastikiem i cień z plastiku się robił no i wypatrywałam tej kreski której nie bylo🙈, no ale cóż teraz już na spokojnie mam testy owu i zobaczymy, bez spiny, już wiem że objawy których wcześniej nie miałam nie oznaczają, że nadchodzą jakieś zmiany, będzie dobrze. Kiedy termin @ u Ciebie bo zapomniałam?

Hej dziewczyny, ja znowu chwilę się nie odzywałam ale pochlonely mnie jak zawsze jakieś codzienne obowiązki, chociaż cały czas Was po cichu podczytuje[emoji87] właśnie siedzę sobie w laboratorium już prawie 2 godzinę i czekam w kolejce do pobrania krwi, czy u Was też to tak długo trwa w obecnej sytuacji z koronawirusem? Poza tym test owulacyjny wczoraj pozytywny, brzuch boli mnie tak że nie mogę ustac w miejscu a poza tym wyjątkowo dużo śluzu w tym miesiacu. po cichu mam nadzieję że moze to będzie ten cykl...

Ja też teraz przed @ schizowalam, bo miałam objawy, których nigdy nie miałam i test bialutki, a przedzielony plastikiem i cień z plastiku się robił no i wypatrywałam tej kreski której nie bylo🙈, no ale cóż teraz już na spokojnie mam testy owu i zobaczymy, bez spiny, już wiem że objawy których wcześniej nie miałam nie oznaczają, że nadchodzą jakieś zmiany, będzie dobrze. Kiedy termin @ u Ciebie bo zapomniałam?

Oj u mnie z terminem @ ciężko określić. Ogólnie mam mega długie cykle i mega różne. Teraz brałam anty więc mialam jak w zegarku, a teraz pkerwszy cykl po odstawieniu wiec czekam, owu mialam niby 12 dni temu. Czekam na cokolwiek albo @ albo test pozytywny oczywiście 🤣🙄🙄

Oj u mnie z terminem @ ciężko określić. Ogólnie mam mega długie cykle i mega różne. Teraz brałam anty więc mialam jak w zegarku, a teraz pkerwszy cykl po odstawieniu wiec czekam, owu mialam niby 12 dni temu. Czekam na cokolwiek albo @ albo test pozytywny oczywiście 🤣🙄🙄
No to ja według testu @ mam 14 dni po owu, no i jak przeliczyłam kalendarzyk to cykle mam ruchome, ale @ zawsze od 2 lat jest 14 dni po owu, wcześniej testów nie robiłam, teraz zaczęłam to będę wiedzieć czy rzeczywiście te 14 dni po

Chociaż kochana dupa, bo przecież mam kalendarzyk w aplikacji i on sam przecież zmienia ten termin owulacji wg tego jak @ dostalam😂🙆‍♀️

reklama
Do góry