reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
A jak twoje starania w tym cyklu?Dla mnie bardzo pomocne. Okazało się że owu mam trzy dni później niż myślałam. Moja przyjaciółka miala dwa dni wcześniej. Z testami zaszła w drugim cyklu starań mimo wieku -37lat.
HappyBabyMama
To test hcg czy owulacyjny?Dziewczyny jest
HappyBabyMama
To co ci lekarz każe zrobić.Dziewczyny a więc tak. Napisałam do tego.lekarza od niepłodności. Że poszłam na monitoring. Że pęcherzyk jeden zniknął od środy a drugi 19,5 mm. Ze na lewym 17 mm. I pytam co dalej. Czy czekamy aż sam pęknie i w czwartek mogę podskoczyć u siebie na usg. Czy czekac czy co.... To mi napisał, że jutro mam wziąć Pregnyl 5000j. No i co myślicie. Brać? A od piątku kazał mi wziąć dupka. Bo ponoć jest jakieś nowe twierdzenie wśród profesorów z Warszawy że dupek dopiero 3 dni po owu. Więc ryzykuje. W sumie może i wątro by było sprawdzić czy może sam pęknie do czwartku. Taka samoistna owulacja nie byłaby zła.... Ale w lutym miałam torbiel bez dupka, w kwietniu tak samo ... W zeszłym roku też..... To po co czekać..... Cóż robić?
Megana_89
Dziękuję Ci za dobre słowa, ale coś mi sie nie wydaje. Narazie podnoszę się na duchu Waszymi 2 kreskami:-)Jeszcze moze cos wyjdzie ja 11 dni po, ale jeszcze czekam chociaż wczorajsza beta 10 dni po powinna juz cos pokazać chyba gdyby coa bylo
dorotkasz
Zaciekawiona BB
A czy są tu jakieś dziewczyny, które przeszły przez stymulację i którym się udało? U nas starania od sierpnia 2019, cykle piękne 28dniowe, w 4 miesiącu starań się udało, niestety w 8 tyg okazało się, że serduszko nie bije. No i po zabiegu w styczniu wszystko zaczęło się sypać. Teraz jestem dopiero w 3 cyklu, ale wszystkie mega długie i owulacji brak lekarz sugerował, że powinnam zdecydować się na stymulację, albo cierpliwie czekać aż samo się ustabilizuje. Tylko nie wiadomo ile i czy w ogóle kiedyś się ustabilizuje.
Mi się udało, tyle że też poroniłam. Ale na stymulacji zaszłam w pierwszej trafionej owulacji. Czemu się tego obawiasz?
A czy są tu jakieś dziewczyny, które przeszły przez stymulację i którym się udało? U nas starania od sierpnia 2019, cykle piękne 28dniowe, w 4 miesiącu starań się udało, niestety w 8 tyg okazało się, że serduszko nie bije. No i po zabiegu w styczniu wszystko zaczęło się sypać. Teraz jestem dopiero w 3 cyklu, ale wszystkie mega długie i owulacji brak [emoji29] lekarz sugerował, że powinnam zdecydować się na stymulację, albo cierpliwie czekać aż samo się ustabilizuje. Tylko nie wiadomo ile i czy w ogóle kiedyś się ustabilizuje.
dorotkasz
Zaciekawiona BB
Przede wszystkim się boje, że jeszcze bardziej się rozleguluje, ale zaczynam myśleć że chyba gorzej być nie może. I boje się mojego podejścia w czasie stymulacji, boje się, że się nie uda i dopiero wtedy się załamie.Mi się udało, tyle że też poroniłam. Ale na stymulacji zaszłam w pierwszej trafionej owulacji. Czemu się tego obawiasz?
Madzik. Madzik12
Początkująca w BB
Dziewczyny kupiłam dzisiaj testy owulacyjne po raz pierwszy zobaczymy co tego wyjdzie choć póki co muszę się przeszkolić co i jak narazie czekam na @, ma być jutro.. Od wczoraj delikatne różowe plamienie więc pewnie przyjdzie w terminie..
reklama
karina1988
Ja od wczoraj podobnie, na razie sie ich uczeDziewczyny kupiłam dzisiaj testy owulacyjne po raz pierwszy zobaczymy co tego wyjdzie choć póki co muszę się przeszkolić co i jak narazie czekam na @, ma być jutro.. Od wczoraj delikatne różowe plamienie więc pewnie przyjdzie w terminie..
Wczoraj jeden, dzis jeden, krechy sa i dzialamy