reklama
Mooni89
Fanka BB :)
Na spokojnie, jeszcze nie wszystko u Ciebie straconeDziewczyny patrzę ile się tu dziewczyn infognito przewija i się nie odzywa wiedzę po wyświetleniach w zdjęciu jestem mega zła, ze beta 0, ale nie poddajemy się! Działamy dalej, nie tracimy nadzieji. Piekne kreseczki od rana czekamy na resztę
Martxx1
Jak dla mnie pozytyw a może dzien przed. Po prostu szalej, powtórz jutro wieczorem. Moje wychodziły mocne tylko wieczorem rano mniej.Drugi test, z dzisiaj
Dalej pozytyw, działajcie poprostu!
Drugi test, z dzisiaj
karina1988
Robie je pierwszy raz, i wlasnie nie wiem czy maja byc mocniejsze czy nie... Z wczoraj wieczorem wydaje mi sie mocniejszy...dzis wieczorem powtorze...Jak dla mnie pozytyw a może dzien przed. Po prostu szalej, powtórz jutro wieczorem. Moje wychodziły mocne tylko wieczorem rano mniej.
Nie muszą być mocniejsze. Ja robiłam do pierwszego pozytywnego i dalej nie powtarzałam.
Robie je pierwszy raz, i wlasnie nie wiem czy maja byc mocniejsze czy nie... Z wczoraj wieczorem wydaje mi sie mocniejszy...dzis wieczorem powtorze...
Martxx1
Z każdej firmy inaczej wyglądają, powinien byc mocniejszy na penwo moj byl taki. Na zywo był mega mocnyRobie je pierwszy raz, i wlasnie nie wiem czy maja byc mocniejsze czy nie... Z wczoraj wieczorem wydaje mi sie mocniejszy...dzis wieczorem powtorze...
Załączniki
Ewq9
Który dzień cyklu ?
Zobacz załącznik 1127783chyba coś mamy
Martxx1
Tego się trzymam codziennie jak wstaje to sobie właśnie tak myślęNa spokojnie, jeszcze nie wszystko u Ciebie stracone
reklama
Ewq9
Dobra, sorki juz wiem
Który dzień cyklu ?