reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiem że zdarzają się plamienia okoloowulacyjne. Ja nigdu takich nie miałam więc nie wiem jak to jest. A Ty mówisz że miałaś 2 razy takie plamienie w ciągu ale co cyklu? Od kiedy zaczęłaś robić te testy owu ho już twraz tego Twojego zdjęcia nie znajdę.

Plamienie miałam od 14dc i tak dwa dni później przy podcieraniu było brązowo 😳 a w środę w 20dc miałam tez raz po stosunku, ale może się coś obtarło czy coś, no a testy robiłam od właśnie tak patrzę od 14dc wiec już nic nie kombinuje bo się sama gubię... trzeba czekać 😂😇😙

@Martxx1 Wszystkiego najlepszego! To będzie piękny dzień 💕

A ja dziewczyny oszaleje, jestem cykl po biochem ale było baardzo wcześnie, po krwawieniu byłam na usg dok powiedział, że wygląda jakbym miała normalną miesiączkę i jest wszystko ładnie. Teraz staraliśmy się bardzo intensywnie, jest mój 25dc a cykle mam tak od 23 do 27 dni i zawsze PSM już tydzień przed ból piersi okropny i rozdrażnienie a teraz oprócz delikatnego rozdrażnienia nic kompletnie nic, piersi zero... w tamtym cyklu w którym teoretycznie zaskoczyło bolały mnie piersi i sutki. I tak zastanawiam się czy aż tak mi się przesuną cykl czy @ przyjdzie z zaskoczenia czy o co chodzi :(

reklama
Do góry