reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny jak tam u Was? Ja już nie daje rady. Najpierw dzień po owu jajnik bolący tak, że nie mogę podnieść nogi przez 3 dni. Dwa dni spokoju i dziś tak boli, że tragedia!! Poszłabym do gina, ale pewnie nic mi nie powie a 200 zł nie moje 😁 boję się, że to torbiel, albo jeszcze coś gorszego, że odczuwam taki ból. Mam nadzieję, że u Was lepiek ❤🥰
U mnie 3 dni spóźnia się @ piersi zaczęły mnie boleć w dniu kiedy okres powinien wystąpić i z dnia na dzień bolą coraz bardziej. Mam wrażenie że szybciej łapie zadyszkę. A na to wszystko boje się zrobić test ...

reklama
Ja dopiero 9 dc kupiłam testy owu, ovarin i zaczęłam pić zioła ojca Klimuszko. Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @.Zrobiłam wczoraj pierwszy test owu i to jeszcze nie to.
Nie nastawiaj sie negatywnie,że to coś złego :)

Super, ja też cały cykl robiłam testy owu, żałuję tylko, że na początku robiłam rano. A trzeba wieczorem zdecydowanie 😁 próbuje się nie nastawiać, ale tak boli, że cholera mnie weźmie zaraz 🤣

U mnie 3 dni spóźnia się @ piersi zaczęły mnie boleć w dniu kiedy okres powinien wystąpić i z dnia na dzień bolą coraz bardziej. Mam wrażenie że szybciej łapie zadyszkę. A na to wszystko boje się zrobić test ...
Skoro się spóźnia to rób 🥰🥰 nie ma na co czekać 😁 a masz całkiem regularne cykle?

Super, ja też cały cykl robiłam testy owu, żałuję tylko, że na początku robiłam rano. A trzeba wieczorem zdecydowanie 😁 próbuje się nie nastawiać, ale tak boli, że cholera mnie weźmie zaraz 🤣
Mam nadzieję,że finał tych bóli będzie pozytywny :)
Kto testuje w najbliższym czasie?

Jeśli się zdecydujesz na test daj nam tu znać, będziemy trzymały kciuki za II kreseczki

reklama
Do góry