U mnie 3 dni spóźnia się @ piersi zaczęły mnie boleć w dniu kiedy okres powinien wystąpić i z dnia na dzień bolą coraz bardziej. Mam wrażenie że szybciej łapie zadyszkę. A na to wszystko boje się zrobić test ...Dziewczyny jak tam u Was? Ja już nie daje rady. Najpierw dzień po owu jajnik bolący tak, że nie mogę podnieść nogi przez 3 dni. Dwa dni spokoju i dziś tak boli, że tragedia!! Poszłabym do gina, ale pewnie nic mi nie powie a 200 zł nie moje boję się, że to torbiel, albo jeszcze coś gorszego, że odczuwam taki ból. Mam nadzieję, że u Was lepiek ❤
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Ja dopiero 9 dc kupiłam testy owu, ovarin i zaczęłam pić zioła ojca Klimuszko. Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @.Zrobiłam wczoraj pierwszy test owu i to jeszcze nie to.
Nie nastawiaj sie negatywnie,że to coś złego
Super, ja też cały cykl robiłam testy owu, żałuję tylko, że na początku robiłam rano. A trzeba wieczorem zdecydowanie próbuje się nie nastawiać, ale tak boli, że cholera mnie weźmie zaraz
Martxx1
Skoro się spóźnia to rób nie ma na co czekać a masz całkiem regularne cykle?U mnie 3 dni spóźnia się @ piersi zaczęły mnie boleć w dniu kiedy okres powinien wystąpić i z dnia na dzień bolą coraz bardziej. Mam wrażenie że szybciej łapie zadyszkę. A na to wszystko boje się zrobić test ...
Magdusia88
Ja coś innego przeczuwam... [emoji6]Czy ovitrelle ma wpływ na testy owu??
Jestem 6dni po zastrzyku i cały czas moje testy są pozytywne... Zobacz załącznik 1125044
Szalona! Rób test!
U mnie 3 dni spóźnia się @ piersi zaczęły mnie boleć w dniu kiedy okres powinien wystąpić i z dnia na dzień bolą coraz bardziej. Mam wrażenie że szybciej łapie zadyszkę. A na to wszystko boje się zrobić test ...
Zrób i pokażU mnie 3 dni spóźnia się @ piersi zaczęły mnie boleć w dniu kiedy okres powinien wystąpić i z dnia na dzień bolą coraz bardziej. Mam wrażenie że szybciej łapie zadyszkę. A na to wszystko boje się zrobić test ...
MamaBuni
Mam nadzieję,że finał tych bóli będzie pozytywnySuper, ja też cały cykl robiłam testy owu, żałuję tylko, że na początku robiłam rano. A trzeba wieczorem zdecydowanie próbuje się nie nastawiać, ale tak boli, że cholera mnie weźmie zaraz
Kto testuje w najbliższym czasie?
MamaBuni
Jeśli się zdecydujesz na test daj nam tu znać, będziemy trzymały kciuki za II kreseczkiU mnie 3 dni spóźnia się @ piersi zaczęły mnie boleć w dniu kiedy okres powinien wystąpić i z dnia na dzień bolą coraz bardziej. Mam wrażenie że szybciej łapie zadyszkę. A na to wszystko boje się zrobić test ...
Martxx1
Dokładnie czekamyJeśli się zdecydujesz na test daj nam tu znać, będziemy trzymały kciuki za II kreseczki
reklama
Martxx1
Mam nadzieję,że finał tych bóli będzie pozytywny
Kto testuje w najbliższym czasie?
Ja też mam taką nadzieję, ale tak mnie jeszcze nigdy nie bolało ehh ja testuje na początku czerwca jakoś