reklama
Afja-Anetka
Fanka BB :)
Witam się ze wszystkimi, już jakiś czas Was podczytuję, a tym samym się testuję co miesiąc.
Za każdym razem jestem prawie pewna, że się udało, a jednak zawsze jedna kreska. Teraz początek czerwca test
Czekamy wszyscy z niecierpliwością na fasolkę ...
Mocno trzymam kciuki za każdą z forum.
Pozdrawiam
Za każdym razem jestem prawie pewna, że się udało, a jednak zawsze jedna kreska. Teraz początek czerwca test
Czekamy wszyscy z niecierpliwością na fasolkę ...
Mocno trzymam kciuki za każdą z forum.
Pozdrawiam
Marta200x
Podziwiam za cierpliwośćU mnie 3 dni spóźnia się @ piersi zaczęły mnie boleć w dniu kiedy okres powinien wystąpić i z dnia na dzień bolą coraz bardziej. Mam wrażenie że szybciej łapie zadyszkę. A na to wszystko boje się zrobić test ...
Zrób koniecznie ,lubimy tu oglądać dwie kreseczki [emoji3059][emoji3059]
Mrufka®®®
Hej dawno tu nie zaglądałam bo potrzebowałam resetu. Tez zamierzam testować w weekend . Na tą chwilę od poniedziałku wychodza mi cienie ( nigdy wcześniej tak nie miałam) . Już nie mogę doczekać się sobotyBędę testować w piątek i ewentualnie e niedzielę. Kto ze mną? [emoji3]
Załączniki
Evela.6
To już bardzo widoczne cienie [emoji6] a który dc? Trzymam kciukiHej dawno tu nie zaglądałam bo potrzebowałam resetu. Tez zamierzam testować w weekend . Na tą chwilę od poniedziałku wychodza mi cienie ( nigdy wcześniej tak nie miałam) . Już nie mogę doczekać się soboty [emoji85][emoji87]
Były, ostatni nie był więc sama teraz nie wiem czy ten też coś nie tak czy właśnie takSkoro się spóźnia to rób nie ma na co czekać a masz całkiem regularne cykle?
Szalona! Rób test!
Zrób i pokaż
Jeśli się zdecydujesz na test daj nam tu znać, będziemy trzymały kciuki za II kreseczki
Dzięki za doping Jutro zrobię, bo dziś sama fiksuje temperature ciala mam 36.9 stopni a zawsze mam 36,4. I mam takie ciężkie nogi jak bym miała zakwasy. A brzuch boli jak na okres. Kto jutro że mną testuje?Podziwiam za cierpliwość
Zrób koniecznie ,lubimy tu oglądać dwie kreseczki [emoji3059][emoji3059]
Mrufka®®®
Dziś 31 DC. Termin @ na sobotę oby nie przyszłaTo już bardzo widoczne cienie [emoji6] a który dc? Trzymam kciuki
Nelja
Ależ , jesteś cierpliwa ! ale zrób ten test , noooo zróbU mnie 3 dni spóźnia się @ piersi zaczęły mnie boleć w dniu kiedy okres powinien wystąpić i z dnia na dzień bolą coraz bardziej. Mam wrażenie że szybciej łapie zadyszkę. A na to wszystko boje się zrobić test ...
Ja za 3 dni, w sobotę. Choć juz bez większych nadziei. Brzuch boli okresowo , test w 26dc negatywny , mam ochotę wszystkich pozabijać wiec @ jak nic sie zbliżaKto testuje w najbliższym czasie?
reklama
Mrufka®®®
Zrób dziśByły, ostatni nie był więc sama teraz nie wiem czy ten też coś nie tak czy właśnie tak
Dzięki za doping Jutro zrobię, bo dziś sama fiksuje temperature ciala mam 36.9 stopni a zawsze mam 36,4. I mam takie ciężkie nogi jak bym miała zakwasy. A brzuch boli jak na okres. Kto jutro że mną testuje?