reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Witam się ze wszystkimi, już jakiś czas Was podczytuję, a tym samym się testuję co miesiąc.
Za każdym razem jestem prawie pewna, że się udało, a jednak zawsze jedna kreska. Teraz początek czerwca test :)
Czekamy wszyscy z niecierpliwością na fasolkę ...

Mocno trzymam kciuki za każdą z forum.
Pozdrawiam

U mnie 3 dni spóźnia się @ piersi zaczęły mnie boleć w dniu kiedy okres powinien wystąpić i z dnia na dzień bolą coraz bardziej. Mam wrażenie że szybciej łapie zadyszkę. A na to wszystko boje się zrobić test ...
Podziwiam za cierpliwość :)
Zrób koniecznie ,lubimy tu oglądać dwie kreseczki [emoji3059][emoji3059]

Będę testować w piątek i ewentualnie e niedzielę. Kto ze mną? [emoji3]
Hej dawno tu nie zaglądałam bo potrzebowałam resetu. Tez zamierzam testować w weekend . Na tą chwilę od poniedziałku wychodza mi cienie ( nigdy wcześniej tak nie miałam) . Już nie mogę doczekać się soboty 🙈🙊

Załączniki

• IMG_20200527_114240.jpg
    IMG_20200527_114240.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 134
  • received_271192804073683.jpeg
    received_271192804073683.jpeg
    250 KB · Wyświetleń: 126
Hej dawno tu nie zaglądałam bo potrzebowałam resetu. Tez zamierzam testować w weekend . Na tą chwilę od poniedziałku wychodza mi cienie ( nigdy wcześniej tak nie miałam) . Już nie mogę doczekać się soboty [emoji85][emoji87]
To już bardzo widoczne cienie [emoji6] a który dc? Trzymam kciuki

Skoro się spóźnia to rób 🥰🥰 nie ma na co czekać 😁 a masz całkiem regularne cykle?
Były, ostatni nie był więc sama teraz nie wiem czy ten też coś nie tak czy właśnie tak 😁
Szalona! Rób test!
Jeśli się zdecydujesz na test daj nam tu znać, będziemy trzymały kciuki za II kreseczki
Podziwiam za cierpliwość :)
Zrób koniecznie ,lubimy tu oglądać dwie kreseczki [emoji3059][emoji3059]
Dzięki za doping Jutro zrobię, bo dziś sama fiksuje temperature ciala mam 36.9 stopni a zawsze mam 36,4. I mam takie ciężkie nogi jak bym miała zakwasy. A brzuch boli jak na okres. Kto jutro że mną testuje?

U mnie 3 dni spóźnia się @ piersi zaczęły mnie boleć w dniu kiedy okres powinien wystąpić i z dnia na dzień bolą coraz bardziej. Mam wrażenie że szybciej łapie zadyszkę. A na to wszystko boje się zrobić test ...
Ależ , jesteś cierpliwa ! 🙂 ale zrób ten test , noooo zrób 😃😉

Kto testuje w najbliższym czasie?
Ja za 3 dni, w sobotę. Choć juz bez większych nadziei. Brzuch boli okresowo , test w 26dc negatywny , mam ochotę wszystkich pozabijać wiec @ jak nic sie zbliża 🙄

reklama
Były, ostatni nie był więc sama teraz nie wiem czy ten też coś nie tak czy właśnie tak 😁

Dzięki za doping Jutro zrobię, bo dziś sama fiksuje temperature ciala mam 36.9 stopni a zawsze mam 36,4. I mam takie ciężkie nogi jak bym miała zakwasy. A brzuch boli jak na okres. Kto jutro że mną testuje?
Zrób dziś 🙈😁

Do góry