Bridget_Ben
Fanka BB :)
A kiedy powinnas dostac @?Testowałam wczoraj negatyw, a dziś od rana boli mnie brzuch więc chyba jednak przywitam @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy powinnas dostac @?Testowałam wczoraj negatyw, a dziś od rana boli mnie brzuch więc chyba jednak przywitam @
PowodzeniaU nas 14 dc i dzialamyJak wasze samopoczucie dziewczyny?
U nas było tak że ciąża przebiegała prawidłowo prowadziłam ciąże niestety na NFZ i usg ostatnie miałam w 32 tygodniu ciąży kolejne miałam mieć dopiero w 38 nic się nie działo na usg w 32 tygodniu wszystko prawidłowe przepływy też. Przestałam czuć ruchy dziecka pewnego dnia i pojechałam na izbę dowiedziałam się że maleństwo już nie żyja to było straszne od razu zrobili ni badania w szpitalu wyszło że mam za niskie białko S później zrobiłam u hematologa badania wyszło że dodatkowo mutacja mthr tak się dowiedzualam o trombofilii kazali brać acard po pół roku zaszlam w ciążę od początku brałam zastrzyki z heparyna i acard częste wizyty u lekarza miałam cudownego lekarza oczywiście prywatnie ekstra się mną zajął często leżałam w szpitalu na końcu przeprowadził mi cc. Ciąże niestety trzeba było zakończyć w 35 tygodniu i 5 dniu ale malutka zdrowa teraz już 2 latka teraz jak uda się zajść również ciąża prowadzona na zastrzykach i acardzie
Sobota/niedziela, według kalendarza w sobotęA kiedy powinnas dostac @?
Bardzo mi przykroU nas było tak że ciąża przebiegała prawidłowo prowadziłam ciąże niestety na NFZ i usg ostatnie miałam w 32 tygodniu ciąży kolejne miałam mieć dopiero w 38 nic się nie działo na usg w 32 tygodniu wszystko prawidłowe przepływy też. Przestałam czuć ruchy dziecka pewnego dnia i pojechałam na izbę dowiedziałam się że maleństwo już nie żyja to było straszne od razu zrobili ni badania w szpitalu wyszło że mam za niskie białko S później zrobiłam u hematologa badania wyszło że dodatkowo mutacja mthr tak się dowiedzualam o trombofilii kazali brać acard po pół roku zaszlam w ciążę od początku brałam zastrzyki z heparyna i acard częste wizyty u lekarza miałam cudownego lekarza oczywiście prywatnie ekstra się mną zajął często leżałam w szpitalu na końcu przeprowadził mi cc. Ciąże niestety trzeba było zakończyć w 35 tygodniu i 5 dniu ale malutka zdrowa teraz już 2 latka teraz jak uda się zajść również ciąża prowadzona na zastrzykach i acardzie
Trzymam za owocne starankaU nas 14 dc i dzialamyJak wasze samopoczucie dziewczyny?
Dziewczyny czekam na Wasze dobre wieści z rana, czy któraś dziś testuje? ❤
Hej, która mi powie czy wczoraj był pozytyw, czy jeszcze dziś mam zrobić dla pewności? Mój pierwszy tak wyraźny test lh ... i jeszcze pytanie, tak Was poczytałam i wspominacie o ananasie i moreli suszonej od kiedy i jak długo to jeść?
Jakbym czytała swoją historie popłakałam się bo wszystko mi się przypomniało. U mnie nie badali chyba białka S albo mi nie powiedzieli. Strasznie mi przykro kochana. Ściskam Cię mocno i cudowne jest to, że po tym wszystkim znalazłaś w sobie tyle siły, że nie dość że masz już pięknego skarba 2letniego to jeszcze walczysz dalej. Dałaś mi dużo nadziei i siły.U nas było tak że ciąża przebiegała prawidłowo prowadziłam ciąże niestety na NFZ i usg ostatnie miałam w 32 tygodniu ciąży kolejne miałam mieć dopiero w 38 nic się nie działo na usg w 32 tygodniu wszystko prawidłowe przepływy też. Przestałam czuć ruchy dziecka pewnego dnia i pojechałam na izbę dowiedziałam się że maleństwo już nie żyja to było straszne od razu zrobili ni badania w szpitalu wyszło że mam za niskie białko S później zrobiłam u hematologa badania wyszło że dodatkowo mutacja mthr tak się dowiedzualam o trombofilii kazali brać acard po pół roku zaszlam w ciążę od początku brałam zastrzyki z heparyna i acard częste wizyty u lekarza miałam cudownego lekarza oczywiście prywatnie ekstra się mną zajął często leżałam w szpitalu na końcu przeprowadził mi cc. Ciąże niestety trzeba było zakończyć w 35 tygodniu i 5 dniu ale malutka zdrowa teraz już 2 latka teraz jak uda się zajść również ciąża prowadzona na zastrzykach i acardzie
Dobre pytanie, ale tego jeszcze nie wiem narazie chciałabym być w 1 trymestrze, a później się okaże. Ale jak będę miała konkretne inf od lekarza to mogę Cię je oczywiście przekazać.A dziewczyny powiedzcie mi jakie witaminy się bierze po pierwszym trymestrze w naszym przypadku tej nieszczęsnej mutacji?