reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Bardzo mi przykro:(:(:(

Trzymam ✊ za owocne staranka🤗

Hej dziewczyny...
U mnie @ wedlug flo miala byc dzis i nie ma.
Boli jak na @ tez jeszcze nie ma ( zawsze bola plecy tak ze nie moge sie ruszyc) .
Za to juz tydzien bola jajniki. Juz nie tak mocno ale kluja czesciej prawy. Jak juz bola to az w pachwinie mozna poczuc.Podbrzusze boli...oj boli. Wczoraj stanie przy zlewie to byl wyczyn. Piersi bola. Najbatdziej sutki i brodawki jakby ktos je papierem sciernym przejechal plus co jakis czas jakby pradem dostaly. Takie dziwne mrowki.
Nie nastawiam sie ale jesli to @ to nigdy takiej nie mialam. Czekam jeszcze tydzien ( bo jesli sluz w 22 dniu cyklu to owulacja to @ powinna byc za tydzien chyba dobrze licze 😂) .moze w tym xczasie sie nie wykoncze:)
A cykle masz nieregularne, że jeszcze tyle czekasz? Podziwiam! Ja bym nie wytrzymała 🤣 trzymam kciuki! ❤️

reklama
Hej, która mi powie czy wczoraj był pozytyw, czy jeszcze dziś mam zrobić dla pewności? Mój pierwszy tak wyraźny test lh 🧐... i jeszcze pytanie, tak Was poczytałam i wspominacie o ananasie i moreli suszonej 😄 od kiedy i jak długo to jeść?🤨

Jeszcze zrób dziś, najlepiej wieczorem, na miałam taki, chyba pozytyw, ale przez ostry ból jajnika przez 3 dni m obawiam się, że pęcherzyk nie pękł. Mój wygladał tak, trzymam kciuki żeby były dziś mocniejsze 😁

Załączniki

• IMG_20200522_182739.jpg
    IMG_20200522_182739.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 74
Jaaa, no to prawie jak w zegarku! Ja mam od 24 do 84!! Także wiesz, testuj 😁😁😁
Jeszcze przynajmniej 3-4 dni o ile @nie przyjdzie:) jesli dobrze czuje i owu byla 19stego to i tak nic by nie wyszlo 😂 nie kus 😋😂
zwariować można od tego czekania na dwie kreseczki! Ja mam cykle regularne teraz spóźnia mi się 7 dni testy negatywne jutro idę do lekarza i ciagle mam nadzieje ze usłyszę ze jest Pani w ciazy.
Ja w pierwszej ciazy bylam 8 dni po terminie @i test slabiutko wyszedl.Gdyby nie kolezanka to bym w ogole nie myslala ze w ciazy moge byc. A lekarka stwierdzila ze i tak jest w szoku bo wyszedl. Okazalo sie ze to ledwie 4 tydz byl. Ale to 11 lat temu bylo😂

Ja mam twarda nisko zamknieta ale to chyba indywidualne?

To zależy od dnia cyklu ale właśnie się zastanawiałam czy w przypadku ciąży ta szyjka jest zawsze wysoko i zamknięta w dniu spodziewanej @ czy to następuje później? bo w przypadku okresu zawsze jest nisko i twarda i to się u mnie zawsze sprawdza

Ja zrobiłam sobie test dzisiaj, tak bez sensu , bo to dopiero 26dc i brzuch boli jak na @ od kilku dni , no ale skoro kupiłam , to zrobiłam 😉

A ten ananas i morele to na co działają? 😄🍍

reklama
U mnie dziwna sytuacja. 19dc a ja czuję jakbym miała owulację gdzie w 13dc byłam na usg i na prawym miałam pęcherzyk 7mm a na lewym 20mm i dostałam ovitrelle. Gdzie zawsze miałam owu ok 18dc a tu nagle w 13dc...nie kumam.. Dobrze że jutro idę ponownie na usg

Do góry