reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie @ wczoraj po zrobieniu testu oczywiscie negatywnego. Jest mi bardzo ciężko jedziemy do kliniki na początku czerwca ale nie wiem co to będzie...
U mnie niestety ta sama sytuacja, juz mam dosc. Zdecydowalismy sie na wizyte w klinice na poczatku sierpnia. Teraz szukam informacji do ktorej sie wybrac.

Lipa lipa :( Szkoda!

Witaj Ty nasze serduszko, miło, że zajrzałaś. Nie martw się niczym. Kiedyś zawita u Ciebie słoneczko. Dobrze wiem jak to jest się obawiać. Oby @ nie przylazła ;)

Może tym razem. Test z przed chwili już po kilku sekundach była tak gruba. Nigdy takiej nie miałam. Już pierwszy zastrzyk za mną. Zjem śniadanie i idę na bete. Nie wiem tylko co z pracą. Jestem aktualnie jedynym pracownikiem, który zajmuje się sprawami w Polsce tj administracja itd + sklep z rzeczami związanymi z naszą działalnością i ogólnie zarządzam milionem spraw. Wszystkie oprócz sklepu mogę robić zdalnie. Boje się powiedzieć gdyby sytuacja znów się powtórzyła bo wiem że wszyscy cała społeczność itd będą widzieć

Załączniki

• IMG_20200524_100532.jpg
    IMG_20200524_100532.jpg
    254,6 KB · Wyświetleń: 131
Leć na betke leć leć :) Co za grubasy wyszły :) bo to ciążowy test tak?
Zawsze jak taki wstawiacie to nie wiem czy owulacyjny czy normalny 🤔 🤔 🤔 .

Widzisz przeczucie mnie nie zawiodło. Niech wynik będzie wyyysoki ✊✊

Może tym razem. Test z przed chwili już po kilku sekundach była tak gruba. Nigdy takiej nie miałam. Już pierwszy zastrzyk za mną. Zjem śniadanie i idę na bete. Nie wiem tylko co z pracą. Jestem aktualnie jedynym pracownikiem, który zajmuje się sprawami w Polsce tj administracja itd + sklep z rzeczami związanymi z naszą działalnością i ogólnie zarządzam milionem spraw. Wszystkie oprócz sklepu mogę robić zdalnie. Boje się powiedzieć gdyby sytuacja znów się powtórzyła bo wiem że wszyscy cała społeczność itd będą widzieć

Na bete w niedziele? Gdzie robią?

Laski w 14 dc mialam owulacje tak wychodziło z testow dzis jest 21 dc i boli mnie strasznie podbrzusze jest to mega ciągnąć bol jak by od jajnikow az po pachwine ciezko mi określic gdzie tak naprawdę boli bo pierwszy raz sie spotylam z takim bolem. Gdy chodzę boli jeszcze bardziej. Nie ma opcji ze coś ma ciągnęłam albo coś w tym stylu. Wiecie może o co chdzi i jak zaradzić temu?

Takie miałam w 6tc [emoji846]
Trzymam kciuki [emoji846]

reklama
Do góry