Smerfetka94
Fanka BB :)
Oj chcialabymTo ja Byłam pewna, że Wam się udało i przeszłaś na inny wątek.
Ale to chyba nie takie latwe bedzie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj chcialabymTo ja Byłam pewna, że Wam się udało i przeszłaś na inny wątek.
Nie widzę, może zaczekaj albo lepsze światło? A kiedy termin @ masz?Dziewczyny kijowo sie dzisiaj czuje..
I z racji tego i moich wczesniejszych "przygod" zrobilam to co nizej...
Czy tam cos widac czy ja mam schizy..
No wlasnie mi sie spoznia....3 dzieńNie widzę, może zaczekaj albo lepsze światło? A kiedy termin @ masz?
Ja widzę. Tylko znowu to jest taki cień jak u Ciebie wychodziły. Powtórz jutro.Z porannego robiłaś?Dziewczyny kijowo sie dzisiaj czuje..
30 km? Wow [emoji846]ja ostatnio wyciągnęłam rower żeby młodego w foteliku powozić, bo już z nudów w domu po ścianach chodził i zrobiłam może z 5 i później tak tylek mnie bolał od siodełka że usiąść nie mogłam [emoji1751] ale to pewnie dlatego że z dwa lata nie jeździłam wcale[emoji6]U mnie 2 dc
Wczoraj silne bóle brzucha i bardziej mam plamienie niż krwawienie. Ehh znowu mój @bedzie trwała 3dni[emoji17]
Aby odreagować przejechaliśmy z moim połówkiem dzisiaj 30 km intensywnie rowerem. Idealnie na przewietrzenie głowy. Połówek padł i śpi a ja nie czuje zmęczenia[emoji3166]
My tu już kiedyś o simsach mówiliśmy, że najlepiej po bzykanku muzyczka jeśli się udało, a jak nie to drugi raz pod rząd i wtedy już raczej wychodziło hahaNa drugi dzień!?!? No coś Ty?! Jak w simsach. Tuż po stosunku do toalety, siusiu na test i taaa daaam.
Znam ten test one mają słabą czułość ja go robiłam przy becie 190 i była kreska Ale nie taka mocna . Zrob jutro jakis z czuloscia 10 . Czekam na relacjeDziewczyny kijowo sie dzisiaj czuje..
Jest slaba jakość zdjęcia Ale może coś delikatnie przebijaDziewczyny kijowo sie dzisiaj czuje..