reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej Dziewczyny, ktora z Was testuje w przyszlym tygodniu? Ja @ mam miec 26.05, czyli akurat w Dzien Matki, moze to dla mbie bedzie szczesliwy dzien i zamiast @ zobacze dwie kreski:)

Hej Dziewczyny, ktora z Was testuje w przyszlym tygodniu? Ja @ mam miec 26.05, czyli akurat w Dzien Matki, moze to dla mbie bedzie szczesliwy dzien i zamiast @ zobacze dwie kreski:)

u mnie właśnie owulka nadchodzi wielkimi krokami, zielone światło w ovufriend, śluzu dużo, więc bedziemy działać. :D

i trzymam kciuki za Twoje testowanie. :) wymarzony prezent na dzień Mamy

reklama
Dziewczyny czy orientujecie się ile dni maksymalnie może rosnąć pęcherzyk ? W piątek u ginekologa miał 14 mm a test owulacyjny wyszedł mi 5 dni później mocno pozytywny . Czy to możliwe że wtedy była owulacja a dwa dni później robiłam progesteron i miał 4.330
Wkręcam sobie ,nastawiam się znów a obiecywałam sobie że podejdę do tego na luzie ... [emoji86][emoji86]

Do góry