Foka_szara
Fanka BB :)
400mg? Nigdy w życiu! Dostępny kwas foliowy występuje w max dawce 15 mg (na receptę) a folik to 0,4 mg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorki, chodziło mi o 0,4 mg Pamiętałam, że coś z czwórką Niestety w ciąży pamięć szwankuje400mg? Nigdy w życiu! Dostępny kwas foliowy występuje w max dawce 15 mg (na receptę) a folik to 0,4 mg
Hej Dziewczyny, ktora z Was testuje w przyszlym tygodniu? Ja @ mam miec 26.05, czyli akurat w Dzien Matki, moze to dla mbie bedzie szczesliwy dzien i zamiast @ zobacze dwie kreski
Tu masz właśnie dwie formy kwasu foliowego, zmetylowaną równieżZapomniałam o zdjęciu
3mam kciuki za dwie kreseczki, pamuetaj aby dac znacKto testuje w ten piątek?
Trzymam kciuki za II kreseczkiHej Dziewczyny, ktora z Was testuje w przyszlym tygodniu? Ja @ mam miec 26.05, czyli akurat w Dzien Matki, moze to dla mbie bedzie szczesliwy dzien i zamiast @ zobacze dwie kreski
Mam tak samoCzekam na wasze raporty, zdjęcia testów i te sprawy to mój taki codzienny rytuał, że wchodzę tutaj i czekam na dobre wiadomości trzymam kciuki za wszystkich razem i za każdego z osobna