Olka2729
Fanka BB :)
Przykro mi, wiem co czujesz. Trzymaj sięHej Dziewczyny. U mnie przestało bić serduszko. Jutro kładę się do szpitala a potem jak lekarz pozwoli wracam do was do starań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi, wiem co czujesz. Trzymaj sięHej Dziewczyny. U mnie przestało bić serduszko. Jutro kładę się do szpitala a potem jak lekarz pozwoli wracam do was do starań
Hej Dziewczyny. U mnie przestało bić serduszko. Jutro kładę się do szpitala a potem jak lekarz pozwoli wracam do was do starań
Gratulacje Żeby sprawdzić przyrost trzeba powtórzyć betę po 2 dniachCześć dziewczyny. Odebtalam dzis wyniko Tsh i bety. Tsh 1.3 a beta 448. Jestem jakos 6 dni chyba po od planowanej miesiączki. To dobry przyrost?
To bardzo ładny progesteron świadczący o odbytej owulacji! Ja zazwyczaj 24 dc miałam około lub ponad 20 właśnieDziewczyny, zrobiłam wyniki tydzień po owulacji. Tsh do zbicia, ale co myślicie o progesteronie?? Mogę mieć nadzieję?
Albo ogólnie zbyt wysokiej prolaktyny z tego co pamiętam.Wyciek z piersi moze byc przyczyną guzka.
Si, ja mam stwierdzone PCOS i testy zawsze miałam negatywne. Lekarz powiedział, że bez sensu je robić. Nie wykrywają mi piku, mogę nawet go nie mieć W 14 cyklu na podstawie obserwacji śluzu i szyjki + kalendarzyk udało się Także PCOS i brak testów owu to nie wyrok Trzeba tylko się nauczyć swojego organizmu. My ze starym wycyrklowaliśmy idealnie w owulację (ale też boboseksy były na kilka dni wcześniej). Owu wg USG miałam w dniu szczytu śluzu Ale tak czy siak wszystko przesunęło się o tydzień wcześniej w porównaniu do kalendarzyka, więc trzeba być czujnymTo nie są moje wymysły[emoji4] większość dziewczyn tu pisało i lekarze mówią że przy PCOS nie powinno się robić testów owu. Ale jeśli ty masz tą chorobę robisz i monitoring to potwierdza to super tylko się cieszyć.
21-24 dcHej. Podpowiecie mi kiedy najlepiej zbadać progesteron ile dni np od pozytywnego testy owulacyjnego? Chciałabym sobie zbadać w tym cyklu A nie wiem kiedy.
Hej ho Ja mam PCOS, obecnie 19 tydzień ciąży leci, pytaj śmiało, coś tam wiem, bo staraliśmy się 14 miesięcyCześć dziewczyny też do Was dołączę, starmy się od początku cyklu, testuje owu, ale nic nie wychodzi jak na razie, cykle mam bardzo nieregularne. Odstawilam teraz tabletki to w ogóle może się poprzestawiać. Czy, któraś z was ma PCOS?
Bardzo mi przykro ściskam mocnoHej Dziewczyny. U mnie przestało bić serduszko. Jutro kładę się do szpitala a potem jak lekarz pozwoli wracam do was do starań