Patla9393
Fanka BB :)
Dziewczyny, uważajcie na testy hornmedical. Z tyłu na teście namalowana jest czarna kreska, która przebija i daje cień pozytywnego testu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też miałam kiedec podobnie z jednym testem nie pamiętam jakim w plastiku była zrobiona kreska plastikowa w miejscu gdzie powinna być kreska i też to wyglądało jak cień rozebralam i się zdziwilamDziewczyny, uważajcie na testy hornmedical. Z tyłu na teście namalowana jest czarna kreska, która przebija i daje cień pozytywnego testu.
Coś może być na rzeczyDziewczyny, zrobiłam wyniki tydzień po owulacji. Tsh do zbicia, ale co myślicie o progesteronie?? Mogę mieć nadzieję?
Dosyć łatwo ten niezwykły to zmetylowany kwas foliowy - musi być widoczna informacja o tym. Wiele suplementów dla kobiet w ciąży i starających się zawiera dwie formy, np. P r e g n a S t a r t. Dla osób które „magazynują” kwas foliowy lepsza jest tylko sama forma zmetylowana.A jak to odroznic? Ktory to zwykly?
O pierwsza ciąże też długo się staraliśmy więc nie spodziewałam się,że przy drugiej pójdzie szybciejIle czasu sie staracie? My po stracie teraz pierwszy cykl.
Tego nie wiem badania są ok. Ale zrobimy badania od nowa. Rozmawialiśmy, że ten rok jeszcze spróbujemy naturalnie a jeśli się nie uda skorzystamy z kliniki i in vitroOhhh, ale owulacje masz? W czym u Ciebie jest problem?
To ja biorę ovarin bo ja magazynuje jak biorę to mam mega wynik kwasu wie biorę teraz ovarin a w nim jest metylowany.Dosyć łatwo ten niezwykły to zmetylowany kwas foliowy - musi być widoczna informacja o tym. Wiele suplementów dla kobiet w ciąży i starających się zawiera dwie formy, np. P r e g n a S t a r t. Dla osób które „magazynują” kwas foliowy lepsza jest tylko sama forma zmetylowana.
Bardzo mi przykro kochanaHej Dziewczyny. U mnie przestało bić serduszko. Jutro kładę się do szpitala a potem jak lekarz pozwoli wracam do was do starań