reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiadomo, że nie żarty. Przecież codziennie się to nie przytrafia. Lepiej sprawdzić coby to nie było. A co lekarz na ten wyciek?
U mnie teraz też widać białe jakby zaschnięte resztki na sutku, ale generalnie to tylko przy nacisku :) Może być to coś poważnego, ale też nie musi (jak w moim przypadku)

Laseczki, przypomnijcie mi jakie badania między 3 a 5 dniu cyklu warto zrobić? Mam zamiar iść jutro i planuje oczywiście cały profil tarczycowy, progesteron profilaktyktyne fsh lh testosteron. Czy Coś jeszcze warto zrobić? Dawno już nie robiłam tych badań i nie pamiętam wszystkiego
AMH jeszcze robiłam. Gdzieś kiedyś znalazłam listę badań jakie wykonuje się między 3-5 dc a jakie 21-24 dc tyko nie pamiętam jaka to strona🙈

Dziewczyny w ogóle sprawdzacie owulacje w tym cyklu czy szalejecie bez? 😁
Wracam do testów owu, owarinu oleju z wiesiołka dodatkowo zamówiłam zioła ojca Klimuszki, dużo siemienia lnianego, owoców,warzyw, ananasów,moreli, sportu i nie wiem czego jeszcze. Aaaa pozytywnego myślenia mimo wszystko

Wracam do testów owu, owarinu oleju z wiesiołka dodatkowo zamówiłam zioła ojca Klimuszki, dużo siemienia lnianego, owoców,warzyw, ananasów,moreli, sportu i nie wiem czego jeszcze. Aaaa pozytywnego myślenia mimo wszystko
Ile czasu sie staracie? My po stracie teraz pierwszy cykl. 😊😊

Od 3 lat staramy sie. Nie mam owulcji do tego rozpieprzona tarczyca hashi i dlugo by pisac. Mialam 2 cykle na samym clo, ktory na mnie nie dzialal. Tamten cykl bylam na lamette. Zadzialal ale kiepawo. Stad decyzja lekarza o polaczeniu. Nam zostaly dwa cykle na tych probach stymulowanych i pedzimy na in vitro...
Hej jest mało pozytywnych opinii o clo a ja z tego co czytam bardziej polecają aromek (ja po aromku miałam ładne jajka) ale też w kolejnym miesiącu próbuje invitro 😉)

reklama
Do góry