reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie dziś okres. To już prawie rok odkąd się nie udaje. Jest mi tak źle, nie mogę spać, wyję w poduszkę. Jestem zła na lekarza, że mnie tak olał. Jestem zła na swoją niemoc. To się już chyba nie uda. Przepraszam, nie zostaję z Wam, tylko znów znikam na dłużej. I przepraszam, że przyszłam wylać żale. Już dawno nie znosiłam tak źle pierwszego dnia cyklu. Chciałam tylko dać znać, że u mnie niestety bez zmian, gdyby kogoś to ciekawiło co u mnie i gdyby ktoś tu o mnie pamiętał. Akurat buzują we mnie te najgorsze emocje. Niestety. Nie musicie mi odpisywać. Nie wiem jeszcze, co dalej. Muszę sama jakoś się z tym przegryźć. Trzymam za Was wszystkie niezmiennie kciuki. Niech chociaż Wam się udaje.

U mnie dziś okres. To już prawie rok odkąd się nie udaje. Jest mi tak źle, nie mogę spać, wyję w poduszkę. Jestem zła na lekarza, że mnie tak olał. Jestem zła na swoją niemoc. To się już chyba nie uda. Przepraszam, nie zostaję z Wam, tylko znów znikam na dłużej. I przepraszam, że przyszłam wylać żale. Już dawno nie znosiłam tak źle pierwszego dnia cyklu. Chciałam tylko dać znać, że u mnie niestety bez zmian, gdyby kogoś to ciekawiło co u mnie i gdyby ktoś tu o mnie pamiętał. Akurat buzują we mnie te najgorsze emocje. Niestety. Nie musicie mi odpisywać. Nie wiem jeszcze, co dalej. Muszę sama jakoś się z tym przegryźć. Trzymam za Was wszystkie niezmiennie kciuki. Niech chociaż Wam się udaje.
U mnie też nie za dobrze. Maj miał być nasz... [emoji3525]
Chyba też zniknę, bo nie myślę o niczym innym a mój partner nie jest przekonany do rozpoczęcia leczenia w klinice. Wczoraj wypełniłam formularze i jak wrócił z pracy to zobaczył i powiedział że chciałby się po prostu kochać i cieszyć seksem, a dziecko samo wybierze swój czas na przyjście. Mam zupełnie odmienne zdanie [emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525] nie ciągnęłam dyskusji...
Najchętniej wyłabym do księżyca [emoji24][emoji2356]

Faktycznie tylko że wykorzystaliśmy każdy dzień plodny łącznie z owulacją a @ i tak przyszła więc martwi mnie to [emoji849]

Mój lekarz powiedział do mnie kiedyś, ze prawidłowy cykl i starania w idealnym momencie to tylko 20% szans na zapłodnienie.. nie wiadomo do końca dlaczego.. jezeli obydwoje jesteście zdrowi i Twój cykl przebiega prawidłowo, to chyba maluszek sam wybiera sobie ten właściwy cykl 😊
Długo się już staracie?

Ostatnia edycja:
reklama
@margaretka89 u mnie też rok starań i rok w pizdu. Dziś 1 dc nie wiem co Ci napisać jedynie, że Cię rozumiem. Ja już jestem zmęczona tym wszystkim.
Usunęłam apke bo już nie mam siły chyba nawet czytać..

Do góry