karina1988
Fanka BB :)
I daja rade? Musze kupic a zastanawiam sie czy drogeryjne sa ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mogłabyś mi zrobić screena, bo obszukałam cała stronę i nie ma opcji teleporada. Hmmm
Tak Tak samo jak tanie testy ciazoweI daja rade? Musze kupic a zastanawiam sie czy drogeryjne sa ok?
Ja używałam różowe w czerwcu w zeszłym roku.Hej dziewczyny jestem tu nowa, mam pytanie czy ktoras uzywala clearblue testy na owulacje?
U mnie też nie za dobrze. Maj miał być nasz... [emoji3525]U mnie dziś okres. To już prawie rok odkąd się nie udaje. Jest mi tak źle, nie mogę spać, wyję w poduszkę. Jestem zła na lekarza, że mnie tak olał. Jestem zła na swoją niemoc. To się już chyba nie uda. Przepraszam, nie zostaję z Wam, tylko znów znikam na dłużej. I przepraszam, że przyszłam wylać żale. Już dawno nie znosiłam tak źle pierwszego dnia cyklu. Chciałam tylko dać znać, że u mnie niestety bez zmian, gdyby kogoś to ciekawiło co u mnie i gdyby ktoś tu o mnie pamiętał. Akurat buzują we mnie te najgorsze emocje. Niestety. Nie musicie mi odpisywać. Nie wiem jeszcze, co dalej. Muszę sama jakoś się z tym przegryźć. Trzymam za Was wszystkie niezmiennie kciuki. Niech chociaż Wam się udaje.
My tu zamawialysmy 50 sztuk na allegro i to są tanie, drogeryjne to drożyzna;pI daja rade? Musze kupic a zastanawiam sie czy drogeryjne sa ok?
Faktycznie tylko że wykorzystaliśmy każdy dzień plodny łącznie z owulacją a @ i tak przyszła więc martwi mnie to [emoji849]