reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dajesz mi nadzieję. Wejdź na stronę invimedu. Tam są różne zakładki, i jest TELEPORADA. Wchodzisz i normalnie kupujesz wizytę, musisz wybrać poradę niepłodnościowa. Zapłaciłam 150 zl. Za 15 minut zadzwoniła pani z rejestracji, powiedziała jakich lekarzy mają na teleporady, ja niestety ale wybrałam lekarza który jako jedyny po 14 ma wizyty bo nie mogę teraz wziąć wolnego. No i kazała mi wysłać maila z wynikami, i opisać problem. No i on zadzwoni na ok pół godziny rozmowy. Ja do INVIMED WROCLAW.
A mogłabyś mi zrobić screena, bo obszukałam cała stronę i nie ma opcji teleporada. Hmmm

reklama
To chodzi o to żeby sprawdzić c, y się jest w ciąży to robić testy ciążowe a nie owu. Później dla jaj można sprawdzić czy test owu wyjdzie pozytywny będąc w ciąży ale nigdy nie sprawdzać czy test owu pokaże ciąże bo test owu nie służy do tego[emoji4]
Nie służy do tego, ale każdy niech robi co chce. Dobrze podkreśliłas że jego przeznaczenie jest inne i wszyscy już chyba zrozumieli także wrzuć na luz. Zdziwiona byłaś tym jak ktoś odebrał twój post a pocisnelas że podziwiasz za inteligencję według mnie to nie było miłe i wcale się dziewczynie nie dziwię, że też tak to odebrała.

Nie służy do tego, ale każdy niech robi co chce. Dobrze podkreśliłas że jego przeznaczenie jest inne i wszyscy już chyba zrozumieli także wrzuć na luz. Zdziwiona byłaś tym jak ktoś odebrał twój post a pocisnelas że podziwiasz za inteligencję według mnie to nie było miłe i wcale się dziewczynie nie dziwię, że też tak to odebrała.
Jak ja bym miała takie podejście to bym dawno musiała usunąć konto na forum i aplikacje odinstalować [emoji23][emoji23]

Pomozcie mi bo ja chyba glupieje...
Test owu robiony 10 min temu a tam dwie piękne krechy... Juz rano była widoczna wstawie później zdj.
Czy myslicie ze dzis jest ten dzien?
Mam w domu gosci i ciężko o chwilę dla siebie a w nocy to znowu mam wrażenie ze kazdy slucha bo wiedzą ze się staramy
Screenshot_20200516-212703.png
IMG_20200516_212635_527.jpg

reklama
Do góry