reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dzisiaj 27dc, zaczyna boleć mnie brzuch więc obstawiam że za kilka dni powitam sie z Wami w kolejnym cyklu... [emoji849] powinnam chyba w ogole zrobić badania ale jakoś mam opory przed pójściem do laboratorium w 'czasach pandemii'

Trzymajcie kciuki, jeśli sie uda to powiem Wam, ze na prawde pomaga luz w dużej mierze.. Czego ja przez ostatnie dwa tygodnie nie robilam :) Ale o tym pogadamy jak bedzie 100% pewnosci :) poki co czekam na rozwiniecie sytuacji :)
Trzymamy każda z osobna i wszyscy razem [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Ja generalnie zaczynam "zabawę" ale o tym juz pisałam wcześniej :) Mnie nie korci żeby zrobic test ciążowy, bo żadnego w domu nie posiadam xD zamówiłam przez Internet testy i przyjdą wtedy kiedy potencjalnie mogą coś pokazać. Wydaje mi się, że robienie testu wcześniej to większa szkoda niż pożytek zwłaszcza jak test kompletnie nic nie pokaże. I wtedy kolejne dni upływają na oczekiwaniu, bo może jednak jestem w ciąży. A potem strzał między oczy, bo jednak to nie ciąża. Lepiej chyba raz z dobrze? W teori parę dni zostało mi do potencjalnego okresu, ale chyba bym się nie odważyła robic tak wcześnie.

Cierpliwość popłaca ;) Czasem ciężko, ale uważam również, że pośpiech w tym względzie nie jest wskazany ;) Tak trzymaj i wytrzymaj :D

reklama
Nie uchwyciłam buźki na clearblue, ale mam ten wynik
20200516_160747.jpeg

Do góry