młoda1994
Fanka BB :)
Tego się nie da nie zobaczyć [emoji4][emoji4] po cichu gratuluję i dbaj o siebie teraz.Wlasnie boje sie, ze tylko ja to widze, a pewnie go tam nie ma[emoji274]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego się nie da nie zobaczyć [emoji4][emoji4] po cichu gratuluję i dbaj o siebie teraz.Wlasnie boje sie, ze tylko ja to widze, a pewnie go tam nie ma[emoji274]
Jeden dzieńWidać widać,ile do @?
Kciuki sie bardzo przydadza, bo dalej tak na prawde to nic nie wiadomoHaha, zupełnie się nie dziwię! Miała bym tak samo. Ale zazdroszczę bardzo! Trzymam mocno kciuki.
Trzymajcie kciuki, jeśli sie uda to powiem Wam, ze na prawde pomaga luz w dużej mierze.. Czego ja przez ostatnie dwa tygodnie nie robilam Ale o tym pogadamy jak bedzie 100% pewnosci poki co czekam na rozwiniecie sytuacjiTego się nie da nie zobaczyć [emoji4][emoji4] po cichu gratuluję i dbaj o siebie teraz.
Trzymamy każda z osobna i wszyscy razem [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Trzymajcie kciuki, jeśli sie uda to powiem Wam, ze na prawde pomaga luz w dużej mierze.. Czego ja przez ostatnie dwa tygodnie nie robilam Ale o tym pogadamy jak bedzie 100% pewnosci poki co czekam na rozwiniecie sytuacji
Ja generalnie zaczynam "zabawę" ale o tym juz pisałam wcześniej Mnie nie korci żeby zrobic test ciążowy, bo żadnego w domu nie posiadam xD zamówiłam przez Internet testy i przyjdą wtedy kiedy potencjalnie mogą coś pokazać. Wydaje mi się, że robienie testu wcześniej to większa szkoda niż pożytek zwłaszcza jak test kompletnie nic nie pokaże. I wtedy kolejne dni upływają na oczekiwaniu, bo może jednak jestem w ciąży. A potem strzał między oczy, bo jednak to nie ciąża. Lepiej chyba raz z dobrze? W teori parę dni zostało mi do potencjalnego okresu, ale chyba bym się nie odważyła robic tak wcześnie.