reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dzisiaj 27dc, zaczyna boleć mnie brzuch więc obstawiam że za kilka dni powitam sie z Wami w kolejnym cyklu... [emoji849] powinnam chyba w ogole zrobić badania ale jakoś mam opory przed pójściem do laboratorium w 'czasach pandemii'

Trzymajcie kciuki, jeśli sie uda to powiem Wam, ze na prawde pomaga luz w dużej mierze.. Czego ja przez ostatnie dwa tygodnie nie robilam :) Ale o tym pogadamy jak bedzie 100% pewnosci :) poki co czekam na rozwiniecie sytuacji :)
Trzymamy każda z osobna i wszyscy razem [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Ja generalnie zaczynam "zabawę" ale o tym juz pisałam wcześniej :) Mnie nie korci żeby zrobic test ciążowy, bo żadnego w domu nie posiadam xD zamówiłam przez Internet testy i przyjdą wtedy kiedy potencjalnie mogą coś pokazać. Wydaje mi się, że robienie testu wcześniej to większa szkoda niż pożytek zwłaszcza jak test kompletnie nic nie pokaże. I wtedy kolejne dni upływają na oczekiwaniu, bo może jednak jestem w ciąży. A potem strzał między oczy, bo jednak to nie ciąża. Lepiej chyba raz z dobrze? W teori parę dni zostało mi do potencjalnego okresu, ale chyba bym się nie odważyła robic tak wcześnie.

Cierpliwość popłaca ;) Czasem ciężko, ale uważam również, że pośpiech w tym względzie nie jest wskazany ;) Tak trzymaj i wytrzymaj :D

reklama
Nie uchwyciłam buźki na clearblue, ale mam ten wynik
20200516_160747.jpeg

Do góry