reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cześć. Dziś mam 25 dc. Planowałam testować w przyszłą środę ale chyba nie wytrzymam tak długo:) Jak się czujesz? Coś przeczuwasz? :)
Hej hej, nie bylo mnie tu kilka dni. Ogolnie to ciezkie te dni byly.. Wzdecia, mdlosci, bole podbrzusza :) ale staralam sie cale dnie czymś zając by nie myslec ze sobie wkrecam jakies objawy.. Wieczorem po prostu padałam :) dziś 29 dc i zrobilam rano test. Nie chce sie cieszyć ale chyba znalazłam cień cienia... Jutro powtórzę koniecznie. No, a jak u Ciebie? Moze juz sa jakies dobre wiesci? Przede mna jeszcze 30 stron do nadrobienia co tu kochane pisalyscie :)

reklama
Hej hej, nie bylo mnie tu kilka dni. Ogolnie to ciezkie te dni byly.. Wzdecia, mdlosci, bole podbrzusza :) ale staralam sie cale dnie czymś zając by nie myslec ze sobie wkrecam jakies objawy.. Wieczorem po prostu padałam :) dziś 29 dc i zrobilam rano test. Nie chce sie cieszyć ale chyba znalazłam cień cienia... Jutro powtórzę koniecznie. No, a jak u Ciebie? Moze juz sa jakies dobre wiesci? Przede mna jeszcze 30 stron do nadrobienia co tu kochane pisalyscie :)

Cieni sie nie oglada samemu [emoji23] dawaj testa!

Dziewczyny ale zaczęła mnie niepokoić jedna rzecz od jakieś czasu zaraz po przytulankach kiedy ze mnie wypływa sperma zaczyna mnie swędzieć wszystko na zewnątrz i tylko i wyłącznie po seksie. Myślałam że to jakaś infekcja, dostałam leki i zakończyłam leczenie ale gdy tylko doszło do stosunku znowu to samo jakbym jakieś uczulenie na mojego męża miała [emoji28][emoji23] ale od razu napisze że nie jest tak od początku od kiedy się staramy to zaczęło się dziać po czasie. . Infekcja nie wchodzi w grę bo jest czyściutko że tak ujme. Oczywiście zapytam lekarza ale czy któraś miała taką sytuację? [emoji51]

Może w nasieniu pojawiły się jakieś bakterie których wcześniej nie było i masz takie objawy ale uczulenie na nasienie jest możliwe :)

Wstaw nam tu fotke😍

Dziewczyny ale zaczęła mnie niepokoić jedna rzecz od jakieś czasu zaraz po przytulankach kiedy ze mnie wypływa sperma zaczyna mnie swędzieć wszystko na zewnątrz i tylko i wyłącznie po seksie. Myślałam że to jakaś infekcja, dostałam leki i zakończyłam leczenie ale gdy tylko doszło do stosunku znowu to samo jakbym jakieś uczulenie na mojego męża miała [emoji28][emoji23] ale od razu napisze że nie jest tak od początku od kiedy się staramy to zaczęło się dziać po czasie. . Infekcja nie wchodzi w grę bo jest czyściutko że tak ujme. Oczywiście zapytam lekarza ale czy któraś miała taką sytuację? [emoji51]
Ja nigdy moze zapytaj lekarza?

reklama

Załączniki

• 20200516_125339.jpg
    20200516_125339.jpg
    356,1 KB · Wyświetleń: 151
Do góry