reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Nic nie będzie bo znowu zaczynam.plamic. i tak właśnie to wygląda. Od wczoraj się cieszyłam do teraz że nie plamie a teraz już znowu. ......

reklama
@KiedyPytam mogę tylko podejrzewać jak się czujesz... Ale spróbuj zająć się czymś innym? Psychika ma duże pole do popisu przy staraniach o dziecko, nie jedna z nas ci to powie.. Może głupie to co pisze, ale warto przyciągać do siebie pozytywne emocje, smutek źle wpływa na kobiety, stres tak samo.. Trzeba mieć nadzieję, nie zakładać z góry, że będzie źle.
Bądź dzielna 💞

@KiedyPytam mogę tylko podejrzewać jak się czujesz... Ale spróbuj zająć się czymś innym? Psychika ma duże pole do popisu przy staraniach o dziecko, nie jedna z nas ci to powie.. Może głupie to co pisze, ale warto przyciągać do siebie pozytywne emocje, smutek źle wpływa na kobiety, stres tak samo.. Trzeba mieć nadzieję, nie zakładać z góry, że będzie źle.
Bądź dzielna 💞
Ale.w.tym cyklu byłam mega pozytywnie nastawiona i spokojna. Odpoczęłam od pracy, brałam różne witaminy, zioła piłam, większą.dawke dupka, naprawdę wierzyłam że wszystko spełnione i się uda. I na takim pełnym luzie i odpoczynku poza miastem 3 dni po.owulacji zaczęłam krwawić. Nie da się myśleć pozytywnie w tym przypadku. Nie czekam dwa tygodnie jak wy na testowanie tylko ja od sierpnia już po kilku dniach po owu wiem że nic z tego

Ale.w.tym cyklu byłam mega pozytywnie nastawiona i spokojna. Odpoczęłam od pracy, brałam różne witaminy, zioła piłam, większą.dawke dupka, naprawdę wierzyłam że wszystko spełnione i się uda. I na takim pełnym luzie i odpoczynku poza miastem 3 dni po.owulacji zaczęłam krwawić. Nie da się myśleć pozytywnie w tym przypadku. Nie czekam dwa tygodnie jak wy na testowanie tylko ja od sierpnia już po kilku dniach po owu wiem że nic z tego
Doskonale Cię rozumiem... w takim czasie warto dać sobie prawo do smutku. A potem pozbierać siły i iść dalej. Nie da się nie myśleć w takiej chwili. Nie da się Po prostu. Ja dzisiaj mam bardzo fatalny dzień. Czuje się psychicznie wyprana. Wychodzę z pracy wcześniej, każdy ma prawo do tego, żeby się pozbierać. Jestem z Tobą, cieplutko się trzymaj ❤

reklama
Do góry