reklama
paulapaulapaula
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, kiedy tego ananasa wcinać i ile?
Ja zaczęłam dzień po owulacji po dwa grube plastry
Czytałam, że pomaga przy zagnieżdżaniu, więc nie wiem czy czasem nie powinno się go nieco później zajadać.
ZawszeWięcej
Fanka BB :)
32dc, test negatywny, brzuch boli i odrobina różowego śluzu. Tak bardzo chciałabym mieć nadzieję, że się uda
Ja podobnie 31 dc. Trochę bolą piersi ale nie jakoś mocno. Troche pociągnie w brzuchu i tyle. Zero śluzu. Testu nie robię. Może pod koniec tygodnia. Trzymam kciuki za Ciebie!
AnMil
32dc, test negatywny, brzuch boli i odrobina różowego śluzu. Tak bardzo chciałabym mieć nadzieję, że się uda
Ilu dniowe masz zazwyczaj cykle? Dopóki @ nie przyjdzie, jest nadzieja!
Zwykle 29-30 dni, ale miesiąc temu też było "wyjątkowo" 31 dni.Ilu dniowe masz zazwyczaj cykle? Dopóki @ nie przyjdzie, jest nadzieja! [emoji1696]
Hej Kochane od 3 lat staramy się. Dwa cykle na clo bez efektów. W tym cyklu zmiana na lamette. Urósł pęcherzyk... cykle mam 32-34dniowe. Owulacja była. W tamtą środę byłam u gina na monitoringu okazało się,że grubość endometrium 23mm ciałka żółtego też dużo. Lekarz powiedział,że to dobry znak. Od zeszłego tygodnia czuje cały czas kłucie w lewym jajniku. W sobotę mam zrobić betę jeśli nie przyjdzie@. Dziś mam 31dc, zawsze przed miesiączką miałam 2 dni plamienia teraz cisza. Wczoraj testowałam i jedna kreska myslicie ze jest jeszcze jakas szansa na dwie kreski w tym cyklu? I o co chodzi z tym kłuciem jajnika? Miała któraś z Was coś takiego?
Możesz być szczupła i nie poczuć, bo Twój widać nie był powiększony.Pierwsze slysze zeby mozna bylo jajnik wyczuc a naleze do naprawde szczuplych osob
AnMil
Ilu dniowe masz zazwyczaj cykle? Dopóki @ nie przyjdzie, jest nadzieja!
No to kochana nie spisuj jeszcze tego miesiąca na straty - niektórym dziewczynom testy ciążowe wychodziły dopiero ok. tydzień po spodziewanej @ - jest nadzieja!
AnMil
Ja podobnie 31 dc. Trochę bolą piersi ale nie jakoś mocno. Troche pociągnie w brzuchu i tyle. Zero śluzu. Testu nie robię. Może pod koniec tygodnia. Trzymam kciuki za Ciebie!
To ja czekam na koniec tygodnia i na zdjęcie Twojego pozytywnego testu!
reklama
Dorciaaaa88
Czesc Dziewczyny, potrzebuje porady, dopadlo mbie zapalenie drog moczowych, pierwsze objawy pojawily sie w nocy, od razu wzielam urofuraginw i juz jest lepiej. Owulacja wg. kalendarzyka na dzis i teraz nie wiem czy odpuscic juz w tym cyklu czy dzialac mimo to.