reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Łał super. Jak to same ziółka to jestem na tak. Właśnie przeczytałam informację i jest to naprawdę fajna rzecz.. Przejde się do apteki i zobaczę czy mają. Odrazu pregne zakupie
Zamówiłam właśnie internetowo, bo w moim mieście nie ma ich. Więc będę miała zapewne w przyszłym tygodniu.
I tab i testy dojda. Także odrazu po miesiączce zacznę się tym wszystkim wspomagać.

reklama
U mnie jest problem jeden. Ja średnio tydzień po owulacji dostaje @. I tak już rok czasu. Chodziłam do najlepszej Pani doktor w miescie-nic. Jeździłam 100 km do profesora ginekologii płaciłam 300 zł za wizytę. Nic. Potem chodziłam do lekarki co przyjechała z kliniki w Niemczech. Nic. Teraz ginekolog specjalizujący się w niepłodności. Też nic.

U mnie jest problem jeden. Ja średnio tydzień po owulacji dostaje @. I tak już rok czasu. Chodziłam do najlepszej Pani doktor w miescie-nic. Jeździłam 100 km do profesora ginekologii płaciłam 300 zł za wizytę. Nic. Potem chodziłam do lekarki co przyjechała z kliniki w Niemczech. Nic. Teraz ginekolog specjalizujący się w niepłodności. Też nic.
A endokrynolog Cie badal? Moze gdzieś tutaj jest przyczyna zlozona, bo naprawdę dziwne że nikt nic nie stwierdził.

A
A endokrynolog Cie badal? Moze gdzieś tutaj jest przyczyna zlozona, bo naprawdę dziwne że nikt nic nie stwierdził.
A! U ginekologa endokrynologa też byłam. Już zapomniałam... W zeszłym roku jak miałam dwa miesiące okres bez przerwy. Zrobił USG tarczycy, obejrzał wszystkie wyniki hormonów i nic konkretnego nie powiedział. Tsh mam jeden coś.. ft3, ft4 anty tg anty tpo wszystko w normie. Prolaktyna 10.

A

A! U ginekologa endokrynologa też byłam. Już zapomniałam... W zeszłym roku jak miałam dwa miesiące okres bez przerwy. Zrobił USG tarczycy, obejrzał wszystkie wyniki hormonów i nic konkretnego nie powiedział. Tsh mam jeden coś.. ft3, ft4 anty tg anty tpo wszystko w normie. Prolaktyna 10.
Japikole.. Może spróbuj z ziołami zadziałać. I akupunktura!! To jest tez cos dobrego. Naprawdę.

Japikole.. Może spróbuj z ziołami zadziałać. I akupunktura!! To jest tez cos dobrego. Naprawdę.
Sama chodziłam na akupunkture ale w onnej sprawie i z ręką na sercu polecam każdemu na wszystko. Endokrynolog i ginekolog moga nic nie widziec ale medycyna chińska rzadzi sie swoimi prawami

Super ❤❤. Mega szczęściara. A jak soe czujesz? To twoja 1 ciaza?
Dzięki 🥰 Staraliśmy się 14 miesięcy :D Tak, to pierwsza :) Czuję się dobrze, od początku nie miałam zbytnio żadnych objawów :) Na upartego jakbym się nie starała, to do połowy ciąży co najmniej nie wiedziałabym, że w niej jestem, jeśli bym należała do kobiet, co nie zwracają uwagi na @ itd. 😂

reklama
Do góry