no to może być owulacyjne. nie powinno trwać długo, obserwuj.Tak chyba tak
reklama
Maxi89
Fanka BB :)
Trzymaj się kochana... dbaj o siebie i wracaj do nas, gdy uznasz, że tego potrzebujesz, a najlepiej to wróć pochwalić się IIDzieczyny ja znikam na jakiś czas. Powodzenia wam wszystkim.
Malinowa_959
Jak co miesiąc mam nadzieje, ze tym razem sie udało ale dopiero 2 dni po owu, wiec na wynik troche trzeba poczekaćNo to dobrze trafiłaś ale obyś nie zagrzała miejsca na tym wątku
Ostatnia edycja:
KiedyPytam
O pierwszą dzidzię? Ile czasu? Dobrze że tu trafiłaś ja trafiłam dużo za późno. To tu się dowiedziałam o monitoringu po pół roku nieudanych starań i wmawianiu przez lekarza że wszystko jest ok.Tak czytam wszystko co tu piszecie i jestem coraz bardziej przekonana do zmiany mojego gina. Wiem, ze niektore z Was staraja sie dluzej niz ja ale macie diagnozy, wdrozone leczenie. Ja przed staraniami zrobilam tylko podstawowe badania krwi, tsh, cytologie klasycznie i usg jajnikow. Moja gin powiedziala mi wprost, ze martwic bedziemy sie po roku. Mozliwe, ze ma racje.. Tylko czas ucieka, a ja juz 31 lat niedlugo skoncze. Gdyby nie ta korona, z checia rozpoczelabym poszukiwania innego ginekologa, moze chociaz monitoring by mi zaoferowali, a tak to w sumie zyje w niewiedzy czy wszystko jest w porzadeczku czy tez nie
Kingaaaaa30
RaczejDługie masz cykle?. Progesteron rośnie skokowo. Jutro już może być wysoki.
7-8 dnia po owulacji powinien mieć najwyższą wysokość. Chyba, że ciąża to musi rosnąć. Prz3d stymulacją były 31-33 dniowe. Teraz podobnie się zapowiada.Długie masz cykle?. Progesteron rośnie skokowo. Jutro już może być wysoki.
AnMil
Tak czytam wszystko co tu piszecie i jestem coraz bardziej przekonana do zmiany mojego gina. Wiem, ze niektore z Was staraja sie dluzej niz ja ale macie diagnozy, wdrozone leczenie. Ja przed staraniami zrobilam tylko podstawowe badania krwi, tsh, cytologie klasycznie i usg jajnikow. Moja gin powiedziala mi wprost, ze martwic bedziemy sie po roku. Mozliwe, ze ma racje.. Tylko czas ucieka, a ja juz 31 lat niedlugo skoncze. Gdyby nie ta korona, z checia rozpoczelabym poszukiwania innego ginekologa, moze chociaz monitoring by mi zaoferowali, a tak to w sumie zyje w niewiedzy czy wszystko jest w porzadeczku czy tez nie
Ja podczas moich starań (od listopada 2018 roku) również miałam przeprowadzone tylko te badania co Ty... podczas wizyty kontrolnej w trakcie brania tabl. anty (z uwagi na torbiel) zapytałam lekarza wprost jak będziemy postępować, bo chciałam już temu szczęściu trochę pomóc.. dopiero wtedy lekarz zaproponował mi monitoring ok. 12 dc, a podczas wizyty pregnyl.. i ja również byłam w szoku jak dziewczyny pisały jaki wachlarz badań miały wykonywane.. to super świadczy o ich lekarzach.
Malinowa_959
Tak o pierwsze malenstwo, 7 miesięcy. Tez duzo czytam, by nabyc wiedzy bo do tej Pani gin trafilam z przypadku w sumie. Polecila mi jedynie kwas foliowy i powiedziała do zobaczenia za rok, chyba, ze sie uda wczesniej.. Zero o tym, ze moze by zrobic monitoring duzo wczesniej niz rok, czy moze meza wysłać na badanie - szkoda, że takie podejście niektorzy maja. Maz jest gotowy na badania, tylko sytuacja z korona wszystko blokuje raczejO pierwszą dzidzię? Ile czasu? Dobrze że tu trafiłaś ja trafiłam dużo za późno. To tu się dowiedziałam o monitoringu po pół roku nieudanych starań i wmawianiu przez lekarza że wszystko jest ok.
KiedyPytam
Badanie może zrobić w domu i zawieźć do diagnostyki. Tylko że się trzeba umówić. U nas np. dwa razy w tygodniu diagnostyka przyjmuje nasienie i maksymalnie jakaś tam ilość osób. I szukaj lekarza najlepiej takiego co przyjmuje często w tygodniu.Tak o pierwsze malenstwo, 7 miesięcy. Tez duzo czytam, by nabyc wiedzy bo do tej Pani gin trafilam z przypadku w sumie. Polecila mi jedynie kwas foliowy i powiedziała do zobaczenia za rok, chyba, ze sie uda wczesniej.. Zero o tym, ze moze by zrobic monitoring duzo wczesniej niz rok, czy moze meza wysłać na badanie - szkoda, że takie podejście niektorzy maja. Maz jest gotowy na badania, tylko sytuacja z korona wszystko blokuje raczej
Malinowa_959
Szkoda, ze to my wychodzimy z propozycją aby gin zechcial Nas przebadac. Zycze Nam w rakim razie abysmy trafily na takich fajnych z powolania jak reszta dziewczynJa podczas moich starań (od listopada 2018 roku) również miałam przeprowadzone tylko te badania co Ty... podczas wizyty kontrolnej w trakcie brania tabl. anty (z uwagi na torbiel) zapytałam lekarza wprost jak będziemy postępować, bo chciałam już temu szczęściu trochę pomóc.. dopiero wtedy lekarz zaproponował mi monitoring ok. 12 dc, a podczas wizyty pregnyl.. i ja również byłam w szoku jak dziewczyny pisały jaki wachlarz badań miały wykonywane.. to super świadczy o ich lekarzach.
reklama
Malinowa_959
Ooo tego nie wiedzialam i bardzo chetnie zagłębie sie w tym temacie. Poszukam jutro, gdzie u Nas moglby zrobic takie badanie. DziękujeBadanie może zrobić w domu i zawieźć do diagnostyki. Tylko że się trzeba umówić. U nas np. dwa razy w tygodniu diagnostyka przyjmuje nasienie i maksymalnie jakaś tam ilość osób. I szukaj lekarza najlepiej takiego co przyjmuje często w tygodniu.