karolina859
Fanka BB :)
Dziewczyny A co to są te plamienia ? Ja spodziewam się okresu między 23-26 maja dopiero, A teraz jak poszłam siku na papierze brazowe plamienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi być dobrze! Czekam na Ciebie na styczniowkach! Po cichutku gratuluję. Będę mocno trzymała kciukiJa się po prostu bałam jak cholera.. już tyle razy oglądałam biel vizira na testach... W tym miesiącu czuje się zupełnie inaczej i serce dawało mi ogromną nadzieję, ale rozum nie pozwalał żeby podłamać się kolejnym negatywnym testem ciążowym...
Dalej w to nie dowierzam, co chwilę sprawdzam czy kreseczki na pewno nie zniknęły i modlę się żeby teraz już było tylko dobrze.
Jutro mam termin spodziewanej @.. jezeli do niedzieli nic złego się nie przydarzy, to w poniedziałek i środę pojadę na betę, żeby sprawdzić czy prawidłowo przyrasta ❤
jesteś w trakcie owulacji?Dziewczyny A co to są te plamienia ? Ja spodziewam się okresu między 23-26 maja dopiero, A teraz jak poszłam siku na papierze brazowe plamienie
Co robiłam?A to cukier. A robiłaś i silne przy tym?
Trzymamy kciuki [emoji3590]Jestem po zastrzyku. Bolał mnie dzisiaj okropnie. Od rana dupek i zobaczymy. . .
Boze....insulinęCo robiłam?
Z typowych tabletek od lekarza to doradzi ktoś madrzejszy bo nie wiem. Ale z nie farmakologicznych : kup sobie tabletki Maca (jedz 2 dziennie do 8dpo), do tego 2-3 grube plastry ananasa świeżego razem ze środkiem (tez do 8dpo), parę suszonych moreli codziennie. Pij dużo wody. Trzymam mocno kciukiDobra dziewczyny, tyle tu rozmów i porad, ale teraz jeszcze raz do kupy..... Dzisiaj o 8 biorę zastrzyk. Co mam jeść i pić od jutra żeby się zagnieździło i faza lutealna była jak najdłuższa.
Ananasa kupiłam właśnie. 3 plastry dziennie. Biorę duphaston 3x1. I ovarin.Z typowych tabletek od lekarza to doradzi ktoś madrzejszy bo nie wiem. Ale z nie farmakologicznych : kup sobie tabletki Maca (jedz 2 dziennie do 8dpo), do tego 2-3 grube plastry ananasa świeżego razem ze środkiem (tez do 8dpo), parę suszonych moreli codziennie. Pij dużo wody. Trzymam mocno kciuki