Mimi94
Fanka BB :)
Na czczo 101mg/dL (70-99)Hej. Nie martw się. Będzie ok. Powiedz jakie masz te wyniki insuliny i cukru. I wskaźnik homa
Po 2h po glukozie 102mg/dL (<140)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na czczo 101mg/dL (70-99)Hej. Nie martw się. Będzie ok. Powiedz jakie masz te wyniki insuliny i cukru. I wskaźnik homa
Hmm.. Jeżeli mówisz, ze powinna byc 19 dc to ja bym jeszcze próbowała dalej z testowaniem. Ja mam zazwyczaj owu 15-16 dzien i zaczynam testowac w 13 dc. Zazwyczaj 13 jest bardzo bladziutka, pozniej piekne dwie krechy.Dziewczyny czy orientujecie się może jeśli kreski na owulacyjnym błędną to znaczy że owulacja już była?
Teoretycznie powinna przypaść około 19 DC . Zaczelam robić od soboty -12 DC i z dnia na dzień jest słabsza . A narazie nie było pozytywnego ... Zamiast tych Chińczyków z allegro kupilam z Domowego Laboratorium i dupa Zobacz załącznik 1115720
Witam, jest tutaj ktoś jeszcze? Z mężem staram się o dziecko już 2 lata, wszystko z nami ok, zawsze moje cykle są 27 dniowe.. Dostałam plamień 19 dnia cyklu 8 dni przed miesiączka i boli mnie brzuch, czy to może być plamienie wskazujące zagniezdzanie zarodka? Pozdrawiam
Nie mam. Miałam symulację cyklu przez 2 cykle. Teraz 3cykl bez niczego. Jeżeli do wakacji się nie uda to czeka mnie operacja ( bo mam włókniaka na jajniku+ sprawdzenie drożności), jestem też po ektopowej 2 lata temu.
Dziewczyny czy orientujecie się może jeśli kreski na owulacyjnym błędną to znaczy że owulacja już była?
Teoretycznie powinna przypaść około 19 DC . Zaczelam robić od soboty -12 DC i z dnia na dzień jest słabsza . A narazie nie było pozytywnego ... Zamiast tych Chińczyków z allegro kupilam z Domowego Laboratorium i dupa Zobacz załącznik 1115720
WitajHej, hej jestem tu nowa, obserwuje sobie Was od kilku dni ale chyba odwagi mi zabrakło żeby napisać z mężem staramy się o pierwszą dzidzie od 7 miesięcy i póki co bezowocnie szukałam takiego forum jak to by sie wspólnie powspierać, bo chyba zaczynam delikatnie wariować z tej myśli, że nie wychodzi..
Ja mam regularne cykle, faza lutealna w najgorszym wypadku 12 dni, ale 11 i 12dpo mam brązowe plamienia. Potem przychodzi okres, bardzo skąpy. Zdarzają mi się normalne cykle - czyli bez plamień i z normalną (dla mnie) miesiączką. Nie wiem o co chodzi, od 6 msc zaczęły się dziać takie rzeczy. Mam 34 lata, więc może to jest ten powód...Tak. Biorę Pregnyl, na drugi dzień owu i po tygodniu plamie a max po 9 dniach dostaje okres.... I tak już kilka cykli. Mam brać dupka 3x1 teraz, mam też luteinę w homeopacie, ale już 4 lekarz i nic więcej nie doradza. Chyba dopiero w klinikach niepłodności dają zastrzyki z progesteronem i tak dalej..... Bierzesz dupka?
To co ja stosuję i co wyczytałam, to kupiłam sobie maść progesteronowa ale średnio ją stosuje bo się boje ..... Mieszankę z trzech ziół do tego pije, pokrzywa, przywrotnik, krwawnik.
Morele suszone i pestki dyni.
Trzeba by było jeszcze pozbyć się stresów wszelakich ale przy bardzo stresującej pracy, chorobie i śmierci taty, ciągłym zamartwianiu się o wszystko i wszystkich dookoła ciężko niestety.....
A to cukier. A robiłaś i silne przy tym?Na czczo 101mg/dL (70-99)
Po 2h po glukozie 102mg/dL (<140)
To nie ma tragedii z tą Twoja faza..... Niektórzy mówią że 11 to tak w miarę. Ja mam 31. A takie cyrki w sumie od zawsze.Ja mam regularne cykle, faza lutealna w najgorszym wypadku 12 dni, ale 11 i 12dpo mam brązowe plamienia. Potem przychodzi okres, bardzo skąpy. Zdarzają mi się normalne cykle - czyli bez plamień i z normalną (dla mnie) miesiączką. Nie wiem o co chodzi, od 6 msc zaczęły się dziać takie rzeczy. Mam 34 lata, więc może to jest ten powód...
trzymam za Ciebie kciuki. Pamiętam Cię z wątku z 2019 roku i Twoją historię. Przykro mi także z powodu Taty, bardzo Ci współczuję.To nie ma tragedii z tą Twoja faza..... Niektórzy mówią że 11 to tak w miarę. Ja mam 31. A takie cyrki w sumie od zawsze.