reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jejku ogromne gratulacje! Tak wam dwukreseczkowym zazdroszczę! Żadnej zawiści czysta pozytywna zazdrość. Każdej 9 spokojnych i nudnych miesięcy.
Mam nadzieję, że każda z nas tu doczeka tych 2 wymarzonych kresek [emoji7]
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa !! Dziś dzień spodziewanej miesiączki i chyba się udało... poleciałam jeszcze po drugi test bo ten był od 25 i w drugim tez wyszła kreseczka ale jeszcze bledsza. I tak przywitałam mojego męża który wrócił z wędkowania, nie chce zapeszać ale zawsze marzyłam żeby dać mu buciki albo skarpeteczki [emoji85] Dziewczynom który wyszły II gratuluje i trzymam kciuki a do pozostałych Wam tez się uda naprawdę ! [emoji177] i powiedzcie mi co mam teraz robić ?? W poniedziałek pójdę na bete a kiedy najlepiej na pierwszą wizytę ?

Dziewczyny a ja mam inne pytanie nie zniechęca was do starań koronawirus i rozporządzenie wydane z ginekologii i położnictwa?

reklama
Od wczoraj mnie nie było i widzę, że wiele mnie ominęło - jakieś „nieestetyczne zdjęcie”? Nie widziałam - chyba na szczęście (tak wnioskuję po Waszych komentarzach) 🤪
Ja usnełam wczoraj szybko i też chyba mnie coś ominęło. Zdjęcie ktoś już chyba usunął? 😉

Do góry