Arielda
Fanka BB :)
Podziwiam Twój zawód, a tym samym CiebieJa jestem pielęgniarką, mnie nic nie obrzydzi i nic nie zdziwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam Twój zawód, a tym samym CiebieJa jestem pielęgniarką, mnie nic nie obrzydzi i nic nie zdziwi
Dziewczynę ponioslo szanujmy się dziewczyny zaraz dodam zdj mojej podpaski ocenicie czy to mam liczyć jako okres czy plamienie jak już takie zdj tu wrzucane są..... żartuje oczywiście dziewczyny pewne granice bierze mNie na wymioty.....Serio???????
No ale powiem Ci ze jak teraz bylam na kwarantannie to bałam sie ze jak wyjde w koncu z domu to moj samochod znajde pomalowany (jezdze służbowym i jest cały w logo i nazwie przychodni bo pracuje jako pielegniarka ale zarządzam tez przychodnią) ale na szczescie był cały praca jak każda inna, ja nie mam zle, rozmawialam z koleżanka z zakaźnego tez nie jest zle bo maja dobre umundurowanie, dużo gorzej np na takiej ortopedii bo tam nie traktuje sie pacjenta jak potencjalnie zakażonego i przez to dziewczyny nie maja nic poza maseczkami.Podziwiam Twój zawód, a tym samym Ciebie
No ale powiem Ci ze jak teraz bylam na kwarantannie to bałam sie ze jak wyjde w koncu z domu to moj samochod znajde pomalowany (jezdze służbowym i jest cały w logo i nazwie przychodni bo pracuje jako pielegniarka ale zarzadzam tez przychodnią) ale na szczescie był cały praca jak kazda inna, ja nie mam zle rozmawialam z koezanka z zakaźnego tez nie jest zle bo maja dobre umundurowanie, dużo gorzej np na takiej ortopedii bo tam nie traktuje sie pacjneta jak potencjalnie zakazonego i przez to dziewczyny nie maja nic poza maseczkami.
Dziewczyny u mnie 6 dpo i cały czas mam "mokro". Śluz dziś jak w dni płodne. Któraś z Was też tak ma? Do tego sutki swędzą niemiłosiernie.
To jest 10 czułośćJa widzę!!![emoji173][emoji173][emoji173][emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Ale ten test to chyba czułość 25 co ?
Masz jakiś czulszy ?
To jest 10 czułość
Prawda okres w poniedziałek za 2 dniPowtórz jeszcze jutro :-) z tego co pamiętam to masz jeszcze parę dni do okresu prawda ?