reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Któraś z Was pisała o kiepskim nasieniu męża. Moja koleżanka starała się 3 lata. Miała pewne problemu więc zajęli się nią. Po bardzo długim czasie dopiero przebadali męża i się okazało że on też ma problem. Zaczął brać Profertil i po dwóch miesiącu się pojawiły dwie kreski. Donoszone dziecko. Wcześniej niestety poronienia.

reklama
No i u mężczyzn duży wpływ ma również tryb życia, więc palenie, alkohol, aut. Mój weekendy przy herbatce spędza. Dopiero przy owu napijemy się razem winka żeby podkręcić atmosferę [emoji6]
Cieszę się że u kobiet nie ma wielkiego znaczenia bo mam dziś straszną ochotę na wino

To czekamy do środy, czyli terminu @ :) Wcześniej nie robię! I proszę mi tu czekać na pozytywny wynik haha ❤

Jestem pozytywnie nastawiona, bo mamy godzinę zaraz 14:00, a bóle w macicy/jajnikach i piersiach się unormowały, a plamienie wczorajsze wieczorem nie rozkręciło się w @ :) Czuję się dobrze, piersi dalej tkliwe, zakłuje mnie tu i ówdzie (w pępku na przykład! :O),ale wszystko łagodne! Czekam więc cierpliwie :)
No to oczywiste przecież jest! Nie ma opcji że wyjdzie Ci negatyw 😃 nawet nie chce o tym słyszeć. Byle wytrzymać do srody :laugh2:

No i u mężczyzn duży wpływ ma również tryb życia, więc palenie, alkohol, aut. Mój weekendy przy herbatce spędza. Dopiero przy owu napijemy się razem winka żeby podkręcić atmosferę [emoji6]
Cieszę się że u kobiet nie ma wielkiego znaczenia bo mam dziś straszną ochotę na wino
Ojejku mi się tak wczoraj nalewki chciało ( mamy z własnej produkcji) ale wzięłam parę łyków i wolałam herbatę owocowa . Dziwne to u mnie ...

Też już bym chciała testować :(

bleucocco
mi przypada dzień @ też na wtorek-środę

także czekamy razem

👌 👌 regenerujemy siły

i nie dajemy się zwariować :)

u mnie bez objawów żadnych :oo: , tyle co mnie podbrzusze pobolewa z pól godzinki do godziny i żrem za dwoje :-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny dziękuję za wsparcie!!!! ❤❤❤

Napewno wszytko pójdzie pomyślnie :) Jeszcze Ci pan doktor powie że podwójne jajka masz tak jak tutaj jedna kobitka usłyszała hehe :yes:. Może zrób sobie jakiś fajny relaks w weekend, odpocznij zregeneruj się - po prostu czysty relaks 8-)8-)8-)

Terminy @ mamy te same, także nic tylko cierpliwie czekać a jojko niech tam się wdziera w tkankę :-D

Do góry