reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Któraś z Was pisała o kiepskim nasieniu męża. Moja koleżanka starała się 3 lata. Miała pewne problemu więc zajęli się nią. Po bardzo długim czasie dopiero przebadali męża i się okazało że on też ma problem. Zaczął brać Profertil i po dwóch miesiącu się pojawiły dwie kreski. Donoszone dziecko. Wcześniej niestety poronienia.

reklama
No i u mężczyzn duży wpływ ma również tryb życia, więc palenie, alkohol, aut. Mój weekendy przy herbatce spędza. Dopiero przy owu napijemy się razem winka żeby podkręcić atmosferę [emoji6]
Cieszę się że u kobiet nie ma wielkiego znaczenia bo mam dziś straszną ochotę na wino

To czekamy do środy, czyli terminu @ :) Wcześniej nie robię! I proszę mi tu czekać na pozytywny wynik haha ❤

Jestem pozytywnie nastawiona, bo mamy godzinę zaraz 14:00, a bóle w macicy/jajnikach i piersiach się unormowały, a plamienie wczorajsze wieczorem nie rozkręciło się w @ :) Czuję się dobrze, piersi dalej tkliwe, zakłuje mnie tu i ówdzie (w pępku na przykład! :O),ale wszystko łagodne! Czekam więc cierpliwie :)
No to oczywiste przecież jest! Nie ma opcji że wyjdzie Ci negatyw 😃 nawet nie chce o tym słyszeć. Byle wytrzymać do srody :laugh2:

No i u mężczyzn duży wpływ ma również tryb życia, więc palenie, alkohol, aut. Mój weekendy przy herbatce spędza. Dopiero przy owu napijemy się razem winka żeby podkręcić atmosferę [emoji6]
Cieszę się że u kobiet nie ma wielkiego znaczenia bo mam dziś straszną ochotę na wino
Ojejku mi się tak wczoraj nalewki chciało ( mamy z własnej produkcji) ale wzięłam parę łyków i wolałam herbatę owocowa . Dziwne to u mnie ...

Też już bym chciała testować :(

bleucocco
mi przypada dzień @ też na wtorek-środę

także czekamy razem

👌 👌 regenerujemy siły

i nie dajemy się zwariować :)

u mnie bez objawów żadnych :oo: , tyle co mnie podbrzusze pobolewa z pól godzinki do godziny i żrem za dwoje :-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny dziękuję za wsparcie!!!! ❤❤❤

Napewno wszytko pójdzie pomyślnie :) Jeszcze Ci pan doktor powie że podwójne jajka masz tak jak tutaj jedna kobitka usłyszała hehe :yes:. Może zrób sobie jakiś fajny relaks w weekend, odpocznij zregeneruj się - po prostu czysty relaks 8-)8-)8-)

Terminy @ mamy te same, także nic tylko cierpliwie czekać a jojko niech tam się wdziera w tkankę :-D

Do góry