Ja miałam może z raz... lekarz mi powiedział, że jeśli jednorazowo to nie ma czym się przejmować. Gdyby cyklicznie plamienie się pojawiało to wtedy byśmy się za to wzięli...Dziewczyny jestem 2 dni po @ i mam lekkie plamienia na wkładce nie jest to krew tylko taki zabarwiony śluz. Miała tak któraś z Was?
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Bedzie dobrze [emoji3059]Jak odważę się zrobić to na pewno dam znać [emoji4]
Nie robiłam badań to drugi cykl. Może to poprostu resztki okresu a ja panikuje wcześniej nie starałam się o dziecko więc nie zwracałam uwagi na takie rzeczy.No to na owu jest za wcześnie. Myślałam że masz krótsze i pojawiły się u ciebie plamienia okoloowukacyjne. Ale to nie to. A PRL masz w porządku?
Czyli prolaktyna podwyższona?Ja miałam może z raz... lekarz mi powiedział, że jeśli jednorazowo to nie ma czym się przejmować. Gdyby cyklicznie plamienie się pojawiało to wtedy byśmy się za to wzięli...
młoda1994
Aaa rozumiem. A była między okresem a tym plamieniem przerwa?Nie robiłam badań to drugi cykl. Może to poprostu resztki okresu a ja panikuje [emoji848] wcześniej nie starałam się o dziecko więc nie zwracałam uwagi na takie rzeczy.
Hej dziewczyny ja skończę w tym roku 30 lat i też starałam się 2 lata z mężem o dzidzusia. Wizyty po lekarzach, hormony, stres i wieczne zastanawianie się "a może tym razem się udało". Byłam już po nie udanej inseminacji i usluszalam ze sa bardzo male szanse ze zajde w ciaze naturalnie. Teraz wlasnie jestem w 5 tc. Pomogły zioła ojca Klimuszko na niepłodność i Miositogyn. Na początku gdy mi to podsuneła koleżanka bardzo sceptycznie do tego podchodziłam (No bo jak, leki mi nie pomogły A zioła dadzą radę) Ale 2 miesiące i 2 kreski na teście.
młoda1994
A co to te zioła? Możesz coś więcej o tym napisać?Hej dziewczyny ja skończę w tym roku 30 lat i też starałam się 2 lata z mężem o dzidzusia. Wizyty po lekarzach, hormony, stres i wieczne zastanawianie się "a może tym razem się udało". Byłam już po nie udanej inseminacji i usluszalam ze sa bardzo male szanse ze zajde w ciaze naturalnie. Teraz wlasnie jestem w 5 tc. Pomogły zioła ojca Klimuszko na niepłodność i Miositogyn. Na początku gdy mi to podsuneła koleżanka bardzo sceptycznie do tego podchodziłam (No bo jak, leki mi nie pomogły A zioła dadzą radę) Ale 2 miesiące i 2 kreski na teście.
Bez przerwy. Krwawienie się skończyło a po paru godzinach to dziwne plamienie się pojawiło, dwa dni trwa. Jak jutro znowu będzie to umowie się do lekarza. Choć teraz przez tego wirusa ciężko z wizytamiAaa rozumiem. A była między okresem a tym plamieniem przerwa?
reklama
młoda1994
Może faktycznie resztki z okresu ehh sama nie wiem co to by mogło być.Bez przerwy. Krwawienie się skończyło a po paru godzinach to dziwne plamienie się pojawiło, dwa dni trwa. Jak jutro znowu będzie to umowie się do lekarza. Choć teraz przez tego wirusa ciężko z wizytami [emoji849]