młoda1994
Fanka BB :)
Przecież jej gratulowalas. To zapewne ciąża bo to w ciąży się z mózgu kalafior robi[emoji1787]Pozytyw u Ciebie??[emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież jej gratulowalas. To zapewne ciąża bo to w ciąży się z mózgu kalafior robi[emoji1787]Pozytyw u Ciebie??[emoji846]
Kciuki się przydadzą!!Jak już będziesz to zrób. Trzymam mocno [emoji110] za pozytywna betę.
Pod czas starań wszystko jest możliwe. Ja nigdy nie miałam srodcyklicznych plamien a jak się starałam w tamtym roku to takie plamienia miałam co cykl w okolicach owulacji ale czy owu była czy nie to nie mam zielonego pojęcia.Dziewczyny jestem 2 dni po @ i mam lekkie plamienia na wkładce [emoji848] nie jest to krew tylko taki zabarwiony śluz. Miała tak któraś z Was?
Daj znać jak wyniki.Kciuki się przydadzą!![emoji4]
Tylko że ja mam odrazu po okresiePod czas starań wszystko jest możliwe. Ja nigdy nie miałam srodcyklicznych plamien a jak się starałam w tamtym roku to takie plamienia miałam co cykl w okolicach owulacji ale czy owu była czy nie to nie mam zielonego pojęcia.
A może to resztki? Ilu dniowe masz cykle?Tylko że ja mam odrazu po okresie [emoji848]
28,29 dni, to drugi cykl w którym to zauważyłam. Zaczynam już sobie wkręcać że coś jest nie takA może to resztki? Ilu dniowe masz cykle?
No to na owu jest za wcześnie. Myślałam że masz krótsze i pojawiły się u ciebie plamienia okoloowukacyjne. Ale to nie to. A PRL masz w porządku?28,29 dni, to drugi cykl w którym to zauważyłam. Zaczynam już sobie wkręcać że coś jest nie tak [emoji849]
Jak odważę się zrobić to na pewno dam znaćDaj znać jak wyniki.