Kallinea90
Fanka BB :)
Do mnie właśnie przyszła przesyłka z sexy ciuszkami MAJ JEST NASZ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O
Jak mówiłam już wcześniej " te cycki to dobry znak [emoji41]" [emoji16]
Na ciążę zwaz moje słowa gdy @ nie przyjdzieBolacy jajnik, którego była owulacja, ciagneicie w kroczu, piersi. Wszystko jak na okres albo ciaze. I weź tu człowieku nie fisiuj [emoji2962]
Na ciążę [emoji9] zwaz moje słowa gdy @ nie przyjdzie [emoji16]
Dziewczyny patrzcie jaki test znalazłam. Test który pokaże czy chłopiec czy dziewczynka. Niebieski kolor to chłopiec a różowy to dziewczynka. To okienko białe się zabarwia po wkropieniu moczu.
Czego oni jeszcze nie wymyślą[emoji1787]Zobacz załącznik 1113062
O no to super. Czyli test ten co wstawiłam to szajs.Moja siostra go miała kupiła tak dla śmiechu i niestety pokazało ale nie to co miała w brzuchu[emoji12] ale ja np wierzę w chiński kalendarz płci w mojej rodzinie otoczeniu sprawdził się w 100%
Zaciekawiłaś mnie tym chińskimMoja siostra go miała kupiła tak dla śmiechu i niestety pokazało ale nie to co miała w brzuchu[emoji12] ale ja np wierzę w chiński kalendarz płci w mojej rodzinie otoczeniu sprawdził się w 100%