reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A ja jestem po roku starań na tym etapie że już nawet w czary nie wierzę. Chyba nie ma takiej siły która by mi pomogła.zajsc. najgorsze jest to że przestałam w ogóle w to wierzyć. Kiedyś sobie wyobrażałam jakby to było jakbym miała dziecko, miałam plany, wyobrażenia. A teraz już nie....
Będzie dobrze kochana. Czasem trzeba stracić wiarę żeby ją ponownie odzyskać. Ja na początku tego roku byłam bardzo przygnębiona. Wcześniej robiłam testy owu wszystko działało jak trzeba a tu nic. Mąż nadal nasienie i jest ok, stymulowalismy cykl nawet były dwa pecherzyki, owulacja ksiazkowo I dalej nic. Czułam w srodku siebie taki kociol emocji, w pewnym momencie nie mogłam spać. Myślałam że będę płakać non stop. Jakoś to wszystko przebolalam I w końcu odetchnelam. Mimo wszystko nie chce się poddawać, chce wiedzieć za parę lat że starałam się zrobić wszystko żeby się udalo , nawet jeśli się nie uda to nie chce mieć wyrzutów sumienia 😉

reklama
U mnie dziś 5dpo. Wieczorem i z rana kłucie w kroczu? Nie wiem nawet dokładnie jak to opisać. Od dziś piersi są tkliwe. Tak jakby z wierzchu miękkie a w środku kamień i bolą po bokach. Ale to może być miesiączkkowe, więc nie nakręcam się. Tzn staram się bo Wiktoria mowi: jejku może to to! Ale ta mądrzejsza :Wiktoria jest za wcześnie na cokolwiek opanuj się [emoji2356]

Hej, dziewczyny u mnie 6 dpo. Rano samoloty w głowie, aż musiałam się położyć. Dopiero teraz jako tako doszłam do siebie. Nie mogę jeść bo mnie odrzuca i dodatkowo przy gwałtownym siadaniu i wstawaniu czuje ciągnięcie w okolicy lewego jajnika. Ogólnie słaba jestem. Nie miałam tak nigdy. W poprzednim cyklu miałam bardzo skąpą miesiączkę. Oczywiście na objawy ciążowe za wcześnie, ale może to implantacja. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Powodzenia laski! ;)

Hej, dziewczyny u mnie 6 dpo. Rano samoloty w głowie, aż musiałam się położyć. Dopiero teraz jako tako doszłam do siebie. Nie mogę jeść bo mnie odrzuca i dodatkowo przy gwałtownym siadaniu i wstawaniu czuje ciągnięcie w okolicy lewego jajnika. Ogólnie słaba jestem. Nie miałam tak nigdy. W poprzednim cyklu miałam bardzo skąpą miesiączkę. Oczywiście na objawy ciążowe za wcześnie, ale może to implantacja. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Powodzenia laski! ;)
Trzymam kciuki 👍

U mnie dziś 4 dpo lekkie kłucie w jajniku, brzuch napięty. Poza tym dziś jak tylko wstałam miałam naszła mnie ogromną ochota na płatki na mleku.😁 Dziwne to jak dla mnie bo ogólnie od zawsze rano nie tukan nabiału bo mój organizm się buntuje 😋

reklama
O
U mnie dziś 5dpo. Wieczorem i z rana kłucie w kroczu? Nie wiem nawet dokładnie jak to opisać. Od dziś piersi są tkliwe. Tak jakby z wierzchu miękkie a w środku kamień i bolą po bokach. Ale to może być miesiączkkowe, więc nie nakręcam się. Tzn staram się bo Wiktoria mowi: jejku może to to! Ale ta mądrzejsza :Wiktoria jest za wcześnie na cokolwiek opanuj się [emoji2356]
Jak mówiłam już wcześniej " te cycki to dobry znak 😎" 😁

Do góry