HappyBabyMama
Fanka BB :)
Jak ja słyszę ze mam wyluzować to mam ochotę gryźć tę osobę która to mówiŻyczę ci dworcu kreseczkę na teście
![]()
Dwie kreseczki na teście *
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ja słyszę ze mam wyluzować to mam ochotę gryźć tę osobę która to mówiŻyczę ci dworcu kreseczkę na teście
![]()
Postaram się ale nie wiem czy mój chłop da radę haha [emoji1787] . On pracuje zawsze na 1 zmiany i wstaje o 4 rano. Pracuje fizycznie i do tego ćwiczy w domu. Teraz bierze w tabletkach korzeń maca żeby być bardziej pobudzony. Generalnie on ma ochotę tak co 2-3 dni , nie chce naciskać bo się zaraz w sobie zamknie i w ogóle nic nie będzie [emoji1787]. A jak jest u was?
Tak myślę że jak już wypadną mi dni płodne to po prostu będę go kusić codziennie a co z tego wyjdzie to zobaczymyMój też pracuje tylko na pierwszą zmianę wstaje o 4.30 i wraca do domu po 15 czasami po 16. U nas różnie. Czasami co 2 dni czasami dziennie a teraz mam zamiar próbować ze od miesiączki do owu nic a od pozytywnego testu owu dziennie.
A to jest mocne krwawienie ? Bo ja mam teraz jakby okres nawet nic nnie boli i nie wiem czy to już to .
Jak będziesz kusić to napewno się nie oprze [emoji6] każdej z nas w końcu się uda.Tak myślę że jak już wypadną mi dni płodne to po prostu będę go kusić codziennie a co z tego wyjdzie to zobaczymy [emoji48][emoji16]
Jasna kreska może być cały czas ale test owu paskowy uznaje się za pozytywny w momencie kiedy dwie kreski są tego samego koloru lub testowa mocniejszą od kontrolnej. I po pierwszym pozytywnym teście testów owu więcej się nie robi bo jeszcze przez kilka dni może wyjść pozytyw i później zadawane pytania to kiedy był pik LH a warto wiedzieć że od pozytywnego testu owu 12-36h może ale nie musi wystąpić owu.Widzę że wy korzystacie z tych paskowych testów owulacyjnych. Ja do tej pory zawsze miałam te clearblue digital gdzie pojawia się buzia. W związku z tym chciałabym się zapytać jak w tych testach paskowych rozpoznać że już zaczęły się dni płodne? Kiedy jedna pojawia się jasna druga kreska?