reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ewidentnie jest kreska! Jedź na betę
emoji3526.png
po cichu gratuluję
Widać ☺ uciekaj na betę 🙂
Pędź na betę 🙂 trzymam 🤞🤞🤞
Tu cos widac !
emoji2956.png
emoji2956.png
Ja bym chyba smignęla na betę. Bo z tego co kojarzę to te testy są o czułości 25, a masz może jeszcze jakiś w domku ?[
Cichutke gratulacje
emoji3059.png
emoji3059.png

QUOTE="katherinnn, post: 19444125, member: 195923"]Dziś rano zrobiłam test. Nie jest z pierwszego moczu, bo wczesniej wstawalam na siku. Powiedzcie, czy coś widzicie?
Ogólnie powinien to być 5 dc. Ale ten mój niby okre był tak dziwny, że postanowiłam zrobić test. Dziwny, czyli bardzo skąpy, brzuch prawie mnie nie bolał. Przed domniemana @ okropnie piekły mnie piersi, nigdy tak nie miałam i przez cały okres nie przestały.
No i kurde nie wiem, co myśleć. Jechać na betę?
[/QUOTE]
Jedz!! Gratulacje!! 💓💓😘😍😍😍🤩🤩🤩

Dzięki, dziewczyny. Chociaz na gratulacje chyba jeszcze trochę za wcześnie. Ale kciuki jak najbardziej wskazane😊
Byłam na becie, niestety wyniki dopiero za dwa dni rano😔
Martwi i zastanawia mnie ten mój niby-okres, w ogóle jakieś to dziwne jest.
Jak pojawiła się krew kilka dni temu, to trochę się podłamałam, do tego jeszcze miałam ciężkie dni w pracy, nawet nie było czasu, żeby tu do Was zajrzeć i się wyżalic
A dzisiaj ten test.
Niestety w domu mam same testy z allegro, żadnego czulszego, a nie mam już czasu jeździć po sklepach, więc jutro rano powtórzę ten co mam, dla własnego samopoczucia i będę czekać na wynik bety

reklama
@katherinnn
Czy ty nie jesteś czasem ananasowa dziewczyna w tym cyklu!?
Kreskę oczywiście widać. Leć na bete i czekamy na dobre wieści.
Dziś rano zrobiłam test. Nie jest z pierwszego moczu, bo wczesniej wstawalam na siku. Powiedzcie, czy coś widzicie?
Ogólnie powinien to być 5 dc. Ale ten mój niby okre był tak dziwny, że postanowiłam zrobić test. Dziwny, czyli bardzo skąpy, brzuch prawie mnie nie bolał. Przed domniemana @ okropnie piekły mnie piersi, nigdy tak nie miałam i przez cały okres nie przestały.

Mój mąż nie przepada więc caluski dla mnie jem 2-3 plastry dziennie. Starczy mi jeszcze na 3 dni więc byłoby to 6 dpo. Chyba zakupie jeszcze jednego jak znajdę. Ah ta wiara w ananaski.
W coś trzeba wierzyć [emoji23][emoji531][emoji531][emoji531][emoji531]

Mój mąż nie przepada więc caluski dla mnie jem 2-3 plastry dziennie. Starczy mi jeszcze na 3 dni więc byłoby to 6 dpo. Chyba zakupie jeszcze jednego jak znajdę. Ah ta wiara w ananaski.
Ja w te ananaski nie wierzyłam, stwierdziłam jednak, że nie zaszkodza. Ale jeśli ten cykl naprawdę okaże się udany, to będzie to mój ulubiony owoc😉😊
Staramy się od 8 lat (z przerwami) od października intensywnie😉

A co jest takiego w tych ananasach? Jakaś witamina? No i czy można jeść takiego z puszki?😁

No widać! Jedź!
Dziś rano zrobiłam test. Nie jest z pierwszego moczu, bo wczesniej wstawalam na siku. Powiedzcie, czy coś widzicie?

reklama
Do góry