katherinnn
Fanka BB :)
Ewidentnie jest kreska! Jedź na betępo cichu gratuluję
Widać ☺ uciekaj na betę
Tak widac
Lec na bete!
Pędź na betę trzymam
[/QUOTE]Tu cos widac !Ja bym chyba smignęla na betę. Bo z tego co kojarzę to te testy są o czułości 25, a masz może jeszcze jakiś w domku ?[
Cichutke gratulacje
QUOTE="katherinnn, post: 19444125, member: 195923"]Dziś rano zrobiłam test. Nie jest z pierwszego moczu, bo wczesniej wstawalam na siku. Powiedzcie, czy coś widzicie?
Ogólnie powinien to być 5 dc. Ale ten mój niby okre był tak dziwny, że postanowiłam zrobić test. Dziwny, czyli bardzo skąpy, brzuch prawie mnie nie bolał. Przed domniemana @ okropnie piekły mnie piersi, nigdy tak nie miałam i przez cały okres nie przestały.
No i kurde nie wiem, co myśleć. Jechać na betę?
Jedz!! Gratulacje!!
Dzięki, dziewczyny. Chociaz na gratulacje chyba jeszcze trochę za wcześnie. Ale kciuki jak najbardziej wskazane
Byłam na becie, niestety wyniki dopiero za dwa dni rano
Martwi i zastanawia mnie ten mój niby-okres, w ogóle jakieś to dziwne jest.
Jak pojawiła się krew kilka dni temu, to trochę się podłamałam, do tego jeszcze miałam ciężkie dni w pracy, nawet nie było czasu, żeby tu do Was zajrzeć i się wyżalic
A dzisiaj ten test.
Niestety w domu mam same testy z allegro, żadnego czulszego, a nie mam już czasu jeździć po sklepach, więc jutro rano powtórzę ten co mam, dla własnego samopoczucia i będę czekać na wynik bety