reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja tez mam 4 dni do @, ale postanowilam sobie, ze w tym miesiacu zatestuje najwczesniej w dniu @ i walcze ze soba. Szczerze to bardziej spodziewam sie @ niz dwoch kreseczek, bola mnie piersi i podbrzusze.

reklama
Też chciałam dopiero w poniedziałek robić ale się doczekać nie mogłam😁 mam od dwóch dni jakieś takie przeczucie ze się udało nie wiem jak to wyjaśnić... Czuję się dobrze tylko mnie cycki bolą chociaż ostatnie dwa miesiące też tak miałam przed okresem, wczoraj mi się zakręciło w głowie i zrobiło mi się słabo ze dwa razy
Wydaje mi się ze to za szybko lepiej poczekać do terminu @. Wiem jak to jest też wiele razy robiłam przed @ a później takie rozczarowanie I smutek. Ja czekam na swoją coś czuje taki ucisk w brzuchu , pewnie nadchodzi z zaskoczenia ehh..franca🤣

no nic muszę czekać

Do góry