reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Czytam ta książkę, o której wam pisałam. Rewelacja [emoji7]
1587672995952.jpeg

Hmm a może zrób test? [emoji4][emoji4][emoji4]
Ostatni test w sobotę a jutro piątek, minęło 6 dni, no to czekam na Twój pozytyw [emoji6][emoji6][emoji6]
Poczekam jeszcze bo musze kupić jakiś normalny A teraz pracuje codziennie po 12 h od 7 do 19... w niedziele zrobię może. Ogólnie to do wczoraj byłam pewno że na bank nie ciaza A dziś już zaczynam myslec 🤦‍♀️🙉trochę za długo to trwa ... a ja nawet witaminy przestalam brac haha nie chce się rozczarować więc poczekam jeszcze.

Gratuluję tym co ujrzały dwie kreseczki.
A teraz pytanie do wszystkich. Jak w ogóle się zapatrujecie na ciążę teraz przy wirusie. ???? Nie boicie się?
Ja najpierw miałam nadzieję że to szybko minie i poczekam. Ale jak to ma trwać jeszcze rok dwa, to kiepska perspektywa czekania tyle czasu skoro mam już 31 lat i ponad rok starań i nic..... Ehhhhh ciężkie czasy.
Dlatego myśmy koniec końców nie zawiesili staran. Koronawirus zostanie na dłużej, a na dwa lata zawieszać nie zamierzam.

reklama
Ja dziś chyba dostałam okres. Chyba bo to na razie właśnie takie plamienie. Także jedziemy na jednym wózku. W takim razie czekamy do wtorku co tam Ci powie lekarz. Ja chyba muszę zmienić lekarza bo już od 3 msc obiecuje mi że da mi coś na stymulację owulacji i mam wrażenie, że wizyty są tylko po to żeby kasę wyłudzić. Ale w tych czasach ciężko dostać się na wizytę pierwszy raz.

A kiedy masz termin @. Ja do tego idę drugi raz. Pierwszy byłam we wrzesniu. Od tamtej pory nie byłam u gina. Bo miałam dość. Wcześniej w ciągu 4 msc byłam chyba 10 razy na kontrolach itd. a od września zaczęłam pracę w nowej firmie i albo okres mi się przesunął, albo musiałam zostać dłużej w pracy albo byłam chora i tak przekladalam wizyty. Dzwonilam w zeszłym tygodniu umówić się do gina innego od niepłodności to zapisali mnie na listę rezerwową bo narazie przyjmuje tylko stałe pacjentki.

Do góry