reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Tak wgl to masz przesłodziaśnego pieseła na zdjęciu [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja też mam yorka [emoji2956]
Yorki są kochane :D każdy się śmieje,że to szczury i że nie są psami ale to nie prawda!:) tak kochanych,oddanych i inteligentnych psów nie ma :D mamy jeszcze PONa (Polski Owczarek Nizinny) ale nie dorasta Zefirkowi (yorkowi) do pięt :D ile lat ma Twój?

reklama
Mój ma już 14 lat [emoji3064]
Nie należy do najinteligentniejszych psów na świecie ale i tak go kocham [emoji7]
I też jest taki piękny siwy jak Twój
[emoji4]

Edit: i tak, też wszyscy mi mówią że to szczur a nie pies [emoji28]

Yorki są kochane :D każdy się śmieje,że to szczury i że nie są psami ale to nie prawda!:) tak kochanych,oddanych i inteligentnych psów nie ma :D mamy jeszcze PONa (Polski Owczarek Nizinny) ale nie dorasta Zefirkowi (yorkowi) do pięt :D ile lat ma Twój?

Dzięki dziewczyny!:) już odpisze ogólnie,żeby nie spamowac :p za 2 dni powtórzę test, na pewno :) jestem w szoku,że się tak szybko udało. Czuje się normalnie i dobrze..dla mnie najgorsze będzie teraz.. Dwie ciążę straciłam już w 9 tyg :( ale! Teraz nie ma opcji!:) do 3 razy sztuka i teraz będzie dobrze!:) musi bo nie ma innej opcji <3 i imieniny męża świętujemy 😍
Tak trzymaj 👍 dobre nastawienie to podstawa. Na pewno zgłoś sie do lekarza żeby dał Tobie leki na podtrzymanie itp tak w razie czego 😉

Mój ma już 14 lat [emoji3064]
Nie należy do najinteligentniejszych psów na świecie ale i tak go kocham [emoji7]
I też jest taki piękny siwy jak Twój
[emoji4]

Edit: i tak, też wszyscy mi mówią że to szczur a nie pies [emoji28]
O to ładny wiek!!! Mój ma DOPIERO 12 !:) ale jest przekochany i bardzo mądry. I do tego szczerbaty :D

Załączniki

• received_213890343249679.jpeg
    received_213890343249679.jpeg
    334,2 KB · Wyświetleń: 64
Hej, ja też mam yorki jedna ma rok druga 5 lat też kocham, yorki :) są bardzo mądre nawet mój mąż się śmieje bo on też uważa je za szczurki itd ale stwierdził że jednak są mądre bo jak chcą jeść to siedzą obie przy misce, jak chcą na dwór to siedzą przy drzwiach wyjściowych, jak widzą ze przebieram się w piżamę od razu lecą do łóżka bo, wiedzą że idziemy spać, biorę worek na śmieci od razu wiedzą że idą zemna albo jak smycz biorę do rąk siadają grzecznie przy mnie bo wiedzą że idą na dłuższy spacer :) w zimowe noce ma mi kto grzac nóżki hehe nawet mąż zazdrosny że żadna mu niechce grzac hehe :) pieszczochy

reklama
Monitoring miałam tydzień temu. Pęcherzyki dwa (bez stymulacji) w prawym jajniku. Także piąty cykl bez starań :hmm::hmm::hmm:

Piękne kreseczki dziewczyny! Tak trzymać!

Gratuluje i ciesze sie ogromnie, że sie Wam udało.

Zdróweczka i wysokiej betki życzę :)

Ja kupowałam za niecałe 30 zł kilka dni temu... ostro.
Ceny leków są bardzo różne w różnych aptekach niestety. @Milusia34 kupowałaś w tej samej?
Ja w Internecie duphaston za 26 zł około brałam a w aptece jak potrzebowałam na już i prosiłam bez recepty to mi zaśpiewała 43 zł pani farmaceutka [emoji850]
Właśnie kupowałam w tej samej aptece a pani powiedziała że to z nowej dostawy i dla tego taka cena 😁 a za duphaston płaciłam teraz 37 zł

Do góry