reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
:)

Załączniki

• IMG_8888.jpg
    IMG_8888.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 100
Dziś 18 dc już prawie 19 dc za 15 minut. Cykle mam 34 dniowe. Wkurzę się jak nie będzie owu bo mamy mega dużo starań uskutecznionych. Gdzie ten pik!
Ja tak miałam w ostatnim cyklu. Nie było opcji, żebyśmy przegapili owu ze staraniami. Tylko owu nie było 🙉 wolę się z tego śmiać i mam nadzieję, że u Ciebie będzie jednak. Z resztą przy 34 dniowych cyklach do 20, a nawet do 22 dc masz jeszcze czas. Myślę, że jeszcze będzie u Ciebie. A dwa mc temu miałam pozytyw już dwa dni po owu. Może tak będzie? Dawaj znać.

Dzięki dziewczyny!:) już odpisze ogólnie,żeby nie spamowac :p za 2 dni powtórzę test, na pewno :) jestem w szoku,że się tak szybko udało. Czuje się normalnie i dobrze..dla mnie najgorsze będzie teraz.. Dwie ciążę straciłam już w 9 tyg :( ale! Teraz nie ma opcji!:) do 3 razy sztuka i teraz będzie dobrze!:) musi bo nie ma innej opcji <3 i imieniny męża świętujemy 😍

reklama
Tak wgl to masz przesłodziaśnego pieseła na zdjęciu [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja też mam yorka [emoji2956]
Dzięki dziewczyny!:) już odpisze ogólnie,żeby nie spamowac [emoji14] za 2 dni powtórzę test, na pewno :) jestem w szoku,że się tak szybko udało. Czuje się normalnie i dobrze..dla mnie najgorsze będzie teraz.. Dwie ciążę straciłam już w 9 tyg :( ale! Teraz nie ma opcji!:) do 3 razy sztuka i teraz będzie dobrze!:) musi bo nie ma innej opcji QUOTE]

Do góry