Widać ta drugą kreskę !! Gratulacje!Zrobiłam co o tym myślicie?
reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Myślę że jeeeeest!
Zrobiłam co o tym myślicie?
HappyBabyMama
Ja w przyszły czwartek muszę zrobić. Już się zapisałam... u nas musimy na konkretną godzinę się umawiać...
A gdzie tobisz? I co masz w planach badac?
HappyBabyMama
Dobra to ponarzekalam ale wyglada na to ze coś zaczyna się dziać
HappyBabyMama
No widzisz! A wieczorem będzie pozytyw!
margaretka89
Ja tak miałam w ostatnim cyklu. Nie było opcji, żebyśmy przegapili owu ze staraniami. Tylko owu nie było wolę się z tego śmiać i mam nadzieję, że u Ciebie będzie jednak. Z resztą przy 34 dniowych cyklach do 20, a nawet do 22 dc masz jeszcze czas. Myślę, że jeszcze będzie u Ciebie. A dwa mc temu miałam pozytyw już dwa dni po owu. Może tak będzie? Dawaj znać.Dziś 18 dc już prawie 19 dc za 15 minut. Cykle mam 34 dniowe. Wkurzę się jak nie będzie owu bo mamy mega dużo starań uskutecznionych. Gdzie ten pik!
margaretka89
O, to moja odpowiedź już nieaktualna!
Dolvit
Dzięki dziewczyny! już odpisze ogólnie,żeby nie spamowac za 2 dni powtórzę test, na pewno jestem w szoku,że się tak szybko udało. Czuje się normalnie i dobrze..dla mnie najgorsze będzie teraz.. Dwie ciążę straciłam już w 9 tyg ale! Teraz nie ma opcji! do 3 razy sztuka i teraz będzie dobrze! musi bo nie ma innej opcji <3 i imieniny męża świętujemy
reklama
Tak wgl to masz przesłodziaśnego pieseła na zdjęciu [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja też mam yorka [emoji2956]
Ja też mam yorka [emoji2956]
Dzięki dziewczyny! już odpisze ogólnie,żeby nie spamowac [emoji14] za 2 dni powtórzę test, na pewno jestem w szoku,że się tak szybko udało. Czuje się normalnie i dobrze..dla mnie najgorsze będzie teraz.. Dwie ciążę straciłam już w 9 tyg ale! Teraz nie ma opcji! do 3 razy sztuka i teraz będzie dobrze! musi bo nie ma innej opcji QUOTE]