Dziekuej ale nadal nie wiem czy to tak serio. Pewnie dopiero jak udam się do lekarza to będę na 100% pewnaOczywiscie, ze widac gratulacje
reklama
Blaankaa
Fanka BB :)
Ja jestem z 2019 roku jeszcze [emoji4] udało się teraz chyba ale nie byłam jeszcze u lekarza dopiero dziś wizyta :-) A no i oczywiście jestem z dziewczynami by zostawiać im fluidy i zabrać wszystkie na druga stronę mocy !!! [emoji7]
Będzie dobrze trzymam kciuki !!
Będzie dobrze trzymam kciuki !!
Hej dziewczyny. Poczytałam Was trochę, jeszcze Was wszystkich nie ogarniam ... Czy są tu jakieś weteranki z forum starania 2019? Czy wszystkie nowe?
Ja się staram od roku. Zaraz kończę 31 lat i mam totalna załamke
A jeszcze ten koronawirus i problem z wizytami. Właśnie mam okres i czeka mnie kolejny cykl bez pregnylu a więc bez owulacji
Blaankaa
Słuchajcie coś z tymi bocianem musi być xd bo ja w święta jak byłam z mężem na spacerze to właśnie zobaczyliśmy jak ładuje bocian blisko nas [emoji16]
Czesc Dziewczyny, ja dzisiaj 23dc. Do @ jeszcze 7 dni, ciazowych objawow brak, ale dzisiaj jak jechalam do sklepu, lecialo nade mna 7 bocianów troszke dziwny widok jak na duze miasto Gornego Śląska. Licze, ze to znak (juz wszedzie doszukuje sie znakow
Blaankaa
Super[emoji173][emoji173][emoji173] gratulacje
Cześć dziewczyny obudziłam się dzisiaj z myślą ze robię test, okres mi się spóźnia jeden dzień. Maz pojechał na ryby, zrobiłam i wyszedł pozytywny. Jestem w mega szoku. Niech któraś potwierdzi że też widzi dwie i nie mam żadnych zwidów ... Powiem szczerze że nie sądziłam że się uda, mam duży pęcherzyk endometrialny, ale pojechaliśmy do jakieś znachorki która leczy naturalnie i jestem mega w szoku po miesiącu się udało [emoji16]
margaretka89
Widać świetnie, nie trzeba się dopatrywać! Czym się leczyliście?Cześć dziewczyny obudziłam się dzisiaj z myślą ze robię test, okres mi się spóźnia jeden dzień. Maz pojechał na ryby, zrobiłam i wyszedł pozytywny. Jestem w mega szoku. Niech któraś potwierdzi że też widzi dwie i nie mam żadnych zwidów ... Powiem szczerze że nie sądziłam że się uda, mam duży pęcherzyk endometrialny, ale pojechaliśmy do jakieś znachorki która leczy naturalnie i jestem mega w szoku po miesiącu się udało
Hey dziewczyny!
Ja tez z 2019 roku, choć przyznam że po 7 miesiącach starań odpuściliśmy zwłaszcza że teraz ten koronawirus, a i ja zdrowotnie jakaś masakra... wiec straciłam już cała nadzieje i nawet zapał do starań. Dziewczyny czy badałyście sobie tarczyce? U mnie wszystko było OK, a na ostatnim badaniu USG gostek mi wyjeżdża z jakimś hashimoto... dostałam skierowanie na p.ciala ATPO i mam jakiś piramidalny wynik! 205 IU/ml!! Jestem załamana! Dzisiaj mam konsultacje z endo telefoniczna i już przebieram nogami... to jakiś koszmar! Od dwóch miesięcy nie mogą mi zdiagnozować co się ze mną dzieje, mam ciągły problem z bólem nóg i rąk... jakby mięśnie? Już miałam tyle badań że naprawdę... a niestety dalej kicha.
Cóż życzę Wam dziewczyny dużo zdrowia i energii, i oczywiście żebyście wszystkie zostały szczęśliwymi mamusiami! Nie czekajcie tylko działajcie! Ja czekałam....
Ja tez z 2019 roku, choć przyznam że po 7 miesiącach starań odpuściliśmy zwłaszcza że teraz ten koronawirus, a i ja zdrowotnie jakaś masakra... wiec straciłam już cała nadzieje i nawet zapał do starań. Dziewczyny czy badałyście sobie tarczyce? U mnie wszystko było OK, a na ostatnim badaniu USG gostek mi wyjeżdża z jakimś hashimoto... dostałam skierowanie na p.ciala ATPO i mam jakiś piramidalny wynik! 205 IU/ml!! Jestem załamana! Dzisiaj mam konsultacje z endo telefoniczna i już przebieram nogami... to jakiś koszmar! Od dwóch miesięcy nie mogą mi zdiagnozować co się ze mną dzieje, mam ciągły problem z bólem nóg i rąk... jakby mięśnie? Już miałam tyle badań że naprawdę... a niestety dalej kicha.
Cóż życzę Wam dziewczyny dużo zdrowia i energii, i oczywiście żebyście wszystkie zostały szczęśliwymi mamusiami! Nie czekajcie tylko działajcie! Ja czekałam....
KiedyPytam
Tylko że jak wezmę Pregnyl bez monitoringu? I kto mi go da? Pregnyl musi podać lekarz albo pielęgniarka bo to musi fachowiec rozrobić. I i tak wiąże się to z wizytą. A monitoring to podstawaJa z tego roku. A nie możesz załatwić recepty online na ten pregnyl? Czemu ma Ci cykl przepaść? Teraz lekarze wiele recept wystawiają przez telefon.
Kupiłam dzisiaj ovarin. No i jem te wszystkie orzechy, morele.... Eh.... Smęce ale mam takiego doła że się pozbierać nie mogę. Nie dość że ciężko po śmierci taty to jeszcze te problemy z zachodzeniem. A w rodzinie poród za porodem. A ja coraz bardziej myślę że już mnie nic dobrego w życiu nie spotka.
paulapaulapaula
Zaciekawiona BB
A u mnie dziewczyny bóle typowo jak na @ jutro powinna być... eeh, nie lubię tego uczucia, tych smuteczków. Najgorsze, że w najbliższym otoczeniu ciągle słyszę o ciążach i porodach, to tak dodatkowo dołuje. Jakby ktoś co miesiąc wyszarpywał coś i mówił "o nie, nie. Ty mieć nie będziesz."
Mejb
Zaangażowana w BB
Planuje testować w sobotę 25.04Jesli @ nie przyjdzie wczesniej to bede testowac 28 lub 29 kwietnia, a Ty?
Jesli bociany nie lecialy do mnie to mam nadzieje, ze Was odwiedza
reklama
basia.sinkiewicz
Dziewczyny, czy tylko ja widzę tą drugą kreskę.? Jestem 6 dni przed @.